ChatBox cel Mare

Mai avem inca o saptamana si jumatate pana la ChatBox cel Mare, editia cu care vom incheia sezonul acesta.

Avand in vedere ca suntem pusi pe fapte mari am decis sa-l facem mare nu doar ca numar de speakeri, patru, ci si ca si timp, planul fiind ca evenimentul sa se intinda pe 3 ore.

10373983_856599221035827_3748378933678280849_n

Ca si speakeri am sa va dezvalui trei dintre acestia:

Diana Engler – antreprenor, detinator al Librariei Scienta si promotor al culturii. Diana ne va vorbi de antreprenoriat. Ea are ani de zile experienta in domeniul bancar si antreprenorial. Se implica in cultura si, spre bucuria noastra, ofera spatiul Librariei Scienta pentru diverse evenimente culturale.

Zoltan Lovas – actor. Cred ca am spus mai totul intr-un singur cuvant, actor fiind cuvantul care il reprezinta cel mai bine pe Zoli. Multi il cunosc prin intermediul teatrului si la fel de multi, cred, sunt curiosi de unde aceasta pasiune pentru actorie, de unde izvoraste aceasta putere care o emana in timp ce se afla pe scena.

Marina Laura Lei – violonista si membra a Cvartetului Adagio. Marina este o tanara ce isi exprima sentimentele, trairile si totodata ne conduce si pe noi, pe ascultatori, pe un drum ce de multe ori nu-l cunosteam, drumul muzicii clasice. Ca si membra a Cvartetului Adagio, Marina ne dovedeste ca muzica clasica poate avea o incarcatura emotionala cum nu ne-am astepta si ca nu trebuie sa fi neaparat meloman ca sa poti savura muzica clasica.

Cel de al patrulea speaker il vom dezvalui in curand si suntem siguri ca toti acesti speakeri vor avea lucruri extrem de interesante de transmis.

Asadar, nu uitati, pe 21 iunie 2014, ora 15:00 la Libraria Scienta, va asteptam sa participati la ChatBox cel Mare.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*