ChatBox continua

Maine, pe 26 feb. 2014, va asteptam la inca o editie ChatBox, in Libraria Scienta.

ChatBox - Alexandru Julean si Ricardo Alves Caria

De aceasta data ii avem ca invitati pe Alexandru Julean si pe Ricardo Alves Caria. Cei doi ne vor vorbi despre pasiunile lor, despre ce ii impinge in a tinti cat mai sus si ce secrete au pentru succes.

Despre Alexandru va voi spune cateva cuvinte: este unul din dinamicul duo Gonzo Media Design si este pasionat de Star Wars (ii de al meu 😀 ), design, ii plac chestiile noi (da, chestii este un cuvand des folosit atat de el cat si de Cata) si isi doreste sa infiinteze un ONG prin intermediul caruia sa ajute copii orfani, cei institutionalizati, etc.

Ricardo cred ca nu mai are nevoie de introducere, canta, e un showman si entertainer, ii place ceea ce face si chiar se orienteaza in a trai din pasiunea sa de a canta.

Pe langa cei doi speakeri, vor fi prezente si colegele mele de la ARAD – Arhitectura/Responsabilitate/Apartenenta/Daruire si impreuna o sa va oferim infromatii despre proiect precum si cateva surprize ce le vom dezvalui in premiera la ChatBox.

Nu va mai dezvalui din surprize, va spun doar atat: va astept la inca o editie ChatBox, de aceasta data in Libraria Scienta.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*