ChatBox – cum a fost

Miercuri a avut loc o noua editie din ChatBox, cea cu numarul 12. Editia ce a avut loc in Libraria Scienta, o foarte buna locatie pentru ChatBox. In cadrul acestei editii i-am avut ca invitati pe Ricadro Alves Caria si Alexandru Julean.

Inainte de a invita speakerii sa ne vorbeasca, Brigita Andreea Saszet, Mihaela Popa si subsemnatul ne-am prezentat pe scurt proiectul ARAD – Arhitectura/Responsabilitate/Apartenenta/Daruire, mai exact in ce consta “Mandru ca-s Aradean”. Parte a proiectului “Mandru ca-s Aradean” pe data de 11 martie 2014 vom lansa o noua etapa a acestui proiect, etapa care va aduce o noutate in Arad.

IMG_2904

Dupa aceasta prezentare a proiectului, a venit randul lui Ricado sa ne povesteasca cum a ajuns de si-a descoperit pasiunea de a canta, cum a devenit dintr-un inginer bine platit intr-o multinationala, un talentat cantaret. El ne-a impartasit parti din viata sa plina de aventuri, ne-a raspuns intrebarilor legate de efortul ce l-a depus in a ajunge unde este acum. A facut multe sacrificii, a renuntat la multe oportunitati care unii oameni le-ar fi fructificat din punct de vedere financiar doar pentru a-si urma pasiunea. Urmand astfel pasiunea sa a ajuns sa fie cunoscut la nivel national si speram noi in curand sa devina o vedeta de nivel national.

IMG_2910

La finalul povestii sale extrem de antrenante si plina de suspas, Ricardo ne-a incantat cu o melodie in stil fado, o melodie care a exprimat foarte bine si parte din senzatiile ce le-am trait ascultand povestea vietii sale.

IMG_2921

Alexandru ne-a vorbit despre experientele sale, una din acestea fiind de-a dreptul socanta si astfel pot spune ca inteleg mult mai bine de ce Alexandru isi doreste sa ajute. In afara de faptul ca Alexandru este extrem de talentat in ale businessului, el este foarte dornic in a ajuta, in a intinde o mana oamenilor care nu au parte de o soarta prea buna.

IMG_2924

Alexandru ne-a impartasit si unul di planurile sale: sa infiinteze un ONG, dar un ONG care sa ajute si totodata sa antreneze voluntari care sa faca diferenta, voluntari care sa genereze un val de intrajutorare si de ajutor acelor oameni care au mai mare nevoie de asa ceva.

In timpul pauzei ce a avut loc intre cei doi speakeri am fost surprins sa observ nerabdarea oamenilor in a continua ChatBox-ul, pentru prima data pauza a fost scurta, fix cat fumatorii sa iasa si sa isi aprinda o tigara.

La finalul acestei editii, reactiile au fost extrem de pozitive, iar aprecierile ce mi-au parvenit au fost suprinzator de bune. Ma bucur de faptul ca de la editie la editie, reactiile sunt tot mai bune si ChatBox-ul ca si evenimnt creste. Acest lucru nu face altceva decat sa ne impulsioneze in a imbunatati formatul si in a depune un efort si mai mare pentru a face fiecare editie memorabila.

Multumim tuturor celor ce s-au implicat in aceasta editie: gazda noastra – Libraria Scienta, Iza Pal si Partyarad.ro, baietii de la Gonzo Media Design si Stickerland.ro, ghidularadean.ro, invitatii nostrii: Ricadro Alves Caria si Alexandru Julean, si nu in ultimul rand Norbert Szucs si Cosmin Petrisor, alaturi de care subsemnatul a organizat ChatBox.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*