Chatbox editia 8 – Ambitii

Un an nou, o noua editie Chatbox, de aceasta data cea cu numarul 8, numita Ambitii. Este evident ca vom vorbi despre ambitiile ce le avem, cum sa ne dezvoltam, cum sa crestem si cum sa ne organizam mai bine pentru a ajunge acolo unde ne dorim, pentru a ne indeplini visele si a ajunge acolo unde ne dorim cel mai mult.

Chatbox

Incepand cu aceasta editie am schimbat si locatia, de acum Chatbox se va desfasura in Cafe Republica, un local care se potriveste de minune cu ceea ce noi ne dorim de la acest proiect, o locatie unde mereu ne-am simtit bine si unde oricine se poate simti ca acasa, in familie. Ca si parteneri am “recrutat” si grupul Grandma’s Craft Monkeys, o echipa de oameni creativi, care ne vor ajuta la promovarea evenimentului.

GCM

Revin la Chatbox si va spun ca de aceasta data vom avea 3 invitati care ne vor prezenta viziunea lor asupra a trei subiecte, care noi speram ca va vor ajuta in a creste si a va dezvolta: Excelenta, Talent si Antreprenoriat. Cei trei speakeri ne vor impartasi fiecare, din experienta proprie, despre modul in care ei au reusit sa creasca, sa ajunga sa faca ceea ce stiu mai bine. Vom afla de la ei ce anume i-a impins inainte spre a obtine rezultatele care i-au propulsat inainte si care ei le considera relevante, ce anume le-a dat putere si inspiratie in a realiza tot ceea ce si-au dorit.

Formatul in care se va desfasura aceasta editie a Chatbox este, asadar, imbunatatit, mai interactiv, plin de informatii utile si binevenit, speram noi, in special tinerilor care acum sunt in ani terminali la licee sau universitati. Aceasta editie de Chatbox este ideala pentru a-ti redescoperi pasiunile, dorintele si inspiratia, motorul ce ne impinge pe toti in a performa si a creste, in a deveni mai buni.

Pentru cei interesati in a participa, va asteptam pe 21 februarie in Republica, de la orele 19. Asa ca nu rata ocazia, participa la Chatbox si astfel inveti cum sa-ti imbunatatesti viitorul, cum sa cresti si cum sa ajungi acolo unde doresti.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*