Colectezi selectiv? Eu da.

Gata, dupa lupte seculare (adica vreo 2 saptamani) am zis ca imi bag piciorul in el de blocaj si scriu asa cum ma trazneste, cat ma trazneste, asa, numai bine sa prind poate si ceva hateri noi >:D.

Stiti cum mie imi place sa fac tot felul de chestii mai, sa le spunem, ciudate? Ca de exemplu aceasta pusculita cu fermoar?

Ei, daca nu va chinuie talentul ca si pe mine, daca nu aveti astfel de idei crete cu sticlele de suc/apa/ceai atunci va dau o alta idee: ma inscriu si eu in Comandamentul Judetean 2.0 pentru Arad si facand asta va ajut sa castigati. Despre ce e vorba si cu ce te ajuta pe tine sa castigi?

Pe scurt: campanie de constientizare a colectarii selective, a beneficiilor, modului si a locatiilor unde se poate face asa ceva: http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php aici gasiti locatiile unde se pot colecta ambalaje in mod selectiv. Bun, da’ cu ce va ajuta faptul ca o sa colectati selectiv? Spuneam de castig, nu bani, dar ce atunci? Super intrebarea, de ce? Pentru ca raspunsul este: puteti castiga o masina, da, am scris bine, o masina, un Ford Ka. Detaliile pentru castigarea masinii sunt pe site-ul www.colecteazaselectiv.ro, daca va bagati in campanie, aveti de stiut urmatoarele:

– Campania se desfasoara la punctele de colectare intre 25 iunie si 28 iulie;
– Punctele de colectare selectiva din orasele care participante: http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php;
– Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deseuri de ambalaje vor primi un tichet razuibil pe care va scrie fie “Castigator” fie “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie inscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899, marele premiu fiind un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899;
– Lista oraselor care participa in actiune: Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacau, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.

In Arad in locatiile de pe harta (faceti zoom si o sa le vedeti toate locatiile, pe cartiere, etc.) promoterii de la campanie sunt prezenti astfel:

– Luni, miercuri, vineri intre orele 16:00-19:00
– Sambata intre orele 10:00-13:00

Zic la toti bafta, spor la colectat si sortat. Bun, cu astea expuse, ma pun inapoi pe lista mea de idei sa vad la care din ele ma opresc, urmand ca azi, maine sa dezvolt ideea aici pe bloaga 😀

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*