Concurs, da, ConcuRS

Iata ca este momentul sa fac un concurs si pentru voi, cititorii mei 😉 .

Premiul este un voucher de 50% reducere pentru produse din gama butoni si bijuterii de fantezie de la LuxuryGifts.ro

Cum castigi? Simplu: urmareste clipul e mai jos si scrie in comentarii suma tuturor temperaturilor mentionate in acest clip. Sau numarul de cristale verzi ce apar in clip. Evident ca raspunsurile corecte le public, dar doar peste o saptamana. Din cei ce raspund corect, random.org va alege cine castiga voucherul 😀

Simplu, nu? Ei, nu chiar, ai nevoie de atentie, putine cunostinte de algebra elementara si nah, bafta, da’ asta cat incape.

Iata si clipul:

Regulile sunt simple: sau numarati sau adunati, dar in final tot random.org face legea. Castigatorul il aflam peste o saptamana, mai exact pe data de 25.11.2013. Pe locuri, fiti gata, start !!!

Aaa, si ca sa intelegeti de ce am spus ca e momentul sa fac concurs si pentru voi, iata ca vine si lamurirea: culmea asta este o proba pentru Super Blog 2013. Da un concurs ca si proba in concurs, cool, nu?

PS: Sa vedem si cine se prinde de ce am scris diferit ConcuRS. Hint, de o saptamana tot vorbesc despre 😀 – RS vine de la .rs – Republica Serbia.

Update: Avem si un castigator: Cristian, felcitari !!! Vine voucherul pe e-mail. Si raspunsurile au fost ambele corecte: 6 cristale verzi (aproape de final) iar suma temperaturilor: 1990 grade.

Casigatorul

4 Comments

quovadis

about 4 years ago

6 cristale verzi :)

Cristian

about 4 years ago

Salut. Suma temperaturilor din film este de 1990 grade Celsius. Sunt 6 cristale verzi. O zi frumoasa!

Adrian din Arad

about 4 years ago

@Cristian: Felicitari, ai castigat, vine pe e-mail voucherul. Cumparaturi placute :D

Cristian

about 4 years ago

Multumesc pentru voucher.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*