Cu cartea sub brat

Cu totii stim cat de groaznic e sa calatoresti cu trenul, cat timp pierdem, cat asteptam dupa trenurile care la noi intrazie mereu, cum pierdem timpul pe trenul care se deplaseaza mai incet decat trebuie, din varii motive, etc. De aceea marea majoritate isi gasesc ocupatie. Eu unul ma pun si citesc.

Cel mai mult reusesc sa citesc cand sunt pe drum, cu trenul si/sau in gara, asteptand sa vin/plece.

De aceea mereu iau cu mine, “la sub brat”, macar o carte. Ca si un exemplu, in pozele ce urmeaza, veti remarca 3 carti de la Nemira:

Orson Scott Card – Copiii Mintii,

Philip K. Dick – Viseaza androizi oi electrice?,

Arthur C. Clarke – 2001: Odiseea Spatiala.

Acestea sunt cartile pe care le am plasate “strategic” in genti diferite, genti ce le folosesc la deplasari. Astfel nu raman niciodata fara cel putin o carte buna de citit. Cand am terminat vreuna, linistit pot sa iau alta din colectia mea, iar daca sunt pe drum, numai bine, mai completez colectia cu cate o carte ce nu o am, inca :D.

Mai multe poze gasiti mai jos, in galeria foto special creata ;).

Dupa cum bine stiti, Nemira este sponsor la Super Blog si de data aceasta am scris acest scurt articol pentru ei. Cu toate astea, va recomand cu caldura sa aveti cu voi, mereu, cate o carte pentru a nu pierde timpul jucandu-va aiurea pe telefon sau citind cine stie ce ziare/reviste ciudate se vand prin gari si nu numai, de fapt peste tot pe unde mergeti.

PS: Multumesc celor doi ce mi-au fost modele azi: Norbert si Andreea.

1 Comment

Eugen Rogojan

about 5 years ago

E o editură destul de drăguţă. Au cărţi bune şi preţurile sunt pentru toate buzunarele:) Numai de pe Elefant.ro nu vă recomand să comandaţi cărţi ! Am aşteptat două săptămâni să îmi ajungă o carte :)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*