Cu prietenii inainte

Azi am zis ca apelez la prietenii mei, sunt toti acasa, in Arad si eu sunt prin Serbia, mai exact in Belgrad pana pe 18. Am zis ca numa’ bine vad care sunt cei de prin lista mea de prieteni de pe Facebook, luati mai random, mai pe alese, care au sa percuteze la provocarea mea si au sa imi trimita un filmulet cu ei spunand “Cheese” (nu am cerut branza caci era prea-prea).

Rezultatul: au percutat trei oameni din cei 21 la care am trimis. Prima reactie a fost la vreo 4-5 din ei: leave conversation 🙁 (wa, wa, waaa, sunetul ala din filme, ce transmite dezamagirea, dezamagire a carui fan nu-i sunt). Dupa care o prima reactie buna: un prim video:

Laurentiu:

Video-ul numarul doi de la Norbert:

Pe final Brigi a plusat si ea:

Si pe final subsemnatul 😀

Asadar, pentru ca tine totusi de mine sa imi sun prietenii, sa merg la ei, sa ii stimulez cumva, caci poate-poate imi fac favorul, a iesit acest numar mic, limitat de filmulete legate de branza. Normal ca nu le-am spus despre ce e vorba, le-am cerut doar sa spuna “cheese” (evident ca fiecare are modul unic de a se exprima si astfel am deocamdata in 3 limbi diferite), si uite asa, am reusit sa imi conving cativa din prieteni sa spuna “branza” ( adica cascaval, cheese, parmezan) si astfel am demonstrat ca sunt un fan branza. Da, e o proba la Super Blog 2013, da’ recunoasteti, am avut o idee originala si nah, conforma cu pasiunea mea de a convinge oamenii sa faca ceva (deh, de aia lucrez in vanzari), asa cum de multe ori ii conving sa ma ajute in cate un proiect (Vezi ultimul: www.mandrucasaradean.ro, vezi Lecturi Urbane in Arad, etc.).

PS: ca sa nu se simta folositi ai mei prieteni, promit, public si solemn ca impart egal cu ei ce castig la proba asta, iar daca premiul este greutatea mea in branzeturi, le dau voie sa ma ingrase cu cate o portie de mancare inainte de a ma cantari 😀

1 Comment

simona, de la Delaco

about 4 years ago

Multumim si mult succes!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*