Cum a fost evenimentul Mandru ca-s Aradean

Marti, in 11 martie 2014 de la ora 19 am avut cel mai mare si important eveniment ce l-am organizat. Impreuna cu colegele mele Mihaela Popa si Brigitta Andrea Saszet (in ordine alfabetica dupa numele de familie 😀 ) am invitat o multime de oameni simpli, personalitati si oameni de cultura, acestia luand parte, alaturi de altii care inca nu au avut tangenta cu proiectul nostru “Mandru ca-s Aradean”.

Ideea proiectului mare ARAD – Arhitectura/ Responsabiliate/ Apartenenta/ Daruire este aceea de a promova tot ce e frumos in Arad, de la oameni la cladiri, de la piete la statui. Ne dorim ca Aradul pe care il iubim sa fie vazut dintr-o alta perspectiva si de ceilalti locuitori. Ne dorim ca atunci cand mergem pe strada, cand ne plimbam pe malul Muresului sa absorbim tot ce inseamna farmecul Aradului.

Proiectul a pornit anul trecut cu un tur al orasului pentru aradeni, am continuat cu o vizita la Turnul de Apa, o vizita in Cetatea Aradului, iar in acest moment avem in desfasurare o alta componenta a proiectului: fotografiile cu personalitati si oameni simpli din Arad care se mandresc cu orasul nostru.

Evenimentul de marti a fost o prezentare completa a proiectului, ne-am prezentat noi, echipa din spatele acestui proiect, am inmanat medalii, tablouri si am incercat sa aratam celor participanti cateva motive pentru care ne mandrim ca suntem aradeni. Tot in cadrul evenimentului de marti am prezentat foarte pe scurt si urmatoarele componente ale proiectului: o cabina fotografica unde aradenii sa poata sa se fotografieze si unde sa ne poata impartasi motivul pentru care sunt si ei mandrii de a fi aradeni, totodata in saptamana altfel vom organiza tururi pentru elevii din mai multe scoli si le vom prezenta elevilor o parte a istoriei locale.

Astfel, dupa seara de marti noi vom continua sa ne concentram asupra componentelor ce le avem acum in dezvoltare dar totodata vom continua sa prezentam atat pe site-ul proiectului cat si pe pagina de Facebook a acestui proiect, oameni simplii si personalitati in stilul deja consacrat.

Reactiile din presa de ieri ne-au complesit, multumim pentru articole, stiri si daca doriti sa vizionati evenimentul de marti, acesta va fi transmis de catre West TV sambata de la ora 15.30.

Multumim tuturor celor implicati in proiectul nostru (mai departe gasiti si link-uri la articolele lor): Mambo Util Construct, Politia Locala, Party Arad, KBD Photography, Arq, West TV, TV Arad si lui Ioan-Mihai Gale pentru textul ce l-a scris si pe care noi l-am folosit in deschiderea serii. Doresc sa multumesc si voluntarilor care ne-au ajutat pe parcursul intregii seri: Adrian Nicolae Seres, Ioana Musca si Florica Sarca.

Mai departe gasiti galeria foto a evenimentului, din nou, multumim KBD Photography pentru poze.

PS: Daca apar mici erori in functionarea galeriei dati-mi de stire ca sa verific si sa imbunatatesc acest lucru, dat fiind ca inca mai pot aparea mici probleme dupa ce am instalat noua interfata 😀 .

1 Comment

Cris

about 3 years ago

Salut, Adrian din Arad. Eu sunt Cristina si tocmai m-am mutat in Arad. Am descoperit blogul tau cautand despre arhitectura primariei, care mi se pare o cladire absolut impresionanta. Din articol in articol, am mai citit de skirt bike si de ceva evenimente locale si am zis woooa! am ajuns la locul potrivit, ca sa stiu de unde sa iau si eu pulsul lucrurilor, poate un pic de inside stories. Sunt cu ochii pe tine si pe Arad! Salutari.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*