Cunosti puritatea?

Eu am descoperit ca pot gasi puritate si in flori. Florile au multe de spus, asta daca stii cum sa le asculti. Cei ce ma urmaresc pe Instagram (uite link de vreti sa ma urmariti) ati vazut ca postez multe poze cu flori. Asa ca pentru mine puritatea inseamna o floare, o floare fruoasa, felul in care lumina cade pe ea, felul in care culoarea florii este evidentiata de lumina, de umbre, felul in care floarea miroase, cum se misca in adierea vantului, etc. Sa fiu sincer, momentele in care privesc trandafirii mamei mele, sunt din cele mai frumoase. Nu o spun aiurea, ci o pot dovedi si cu fotografii.

Screen Shot 2013-11-18 at 23.51.38

Screen Shot 2013-11-18 at 23.52.04

Consider ca florile sunt pure, au o frumusete aparte, irepetabila si oricat ne dorim sa reproducem frumusetea florilor prin intermediul celor artificiale, prin broderii, picturi, fotografii, niciodata nu vom capta cu adevarat puritatea ce ele o emana in realitate. Asta inseamna puritate, frumusetea naturala.

De multe ori m-am chinuit si am facut cate 10-20 de fotografii, din unghiuri diferite, de la distante diferite, focalizari diferite, etc. toate in speranta de a capta ceea ce eu vad, senzatia aceea de puritate, de frumusete pura ce florile mi-o transmit.

Chiar va invit sa vedeti pozele ce le postez pe Instagram, nu pun doar poze cu flori, pun si cu mancare, cladiri, detalii si alte cele, nah, ce imi pare mie interesant.

Daca va plac concursurile, atunci va recomand un concurs pe Instagram, un concurs despre puritate, initiat de AQUA Carpatica. Concursul e simplu, faci o poza, o postezi cu hastag-ul #purtitate si intri automat in acest concurs de pe Instagram. Nu stiu cate companii au mai organizat concursuri pe Instagram, dar imi place caci astfel creste si Instagram-ul, o retea de socializare ce imi pare cam ignorata in Romania.

Oricum, nu uitati, aveti un concurs pe Instagram, despre puritate, cu premii de la AQUA Carpatica. Participarea se face prin #puritate si puteti castiga o tableta Evolio.

Si acum ca v-am informat de concurs, va spun si ca eu am aflat de el, nu doar de pe Instagram, unde ii urmaresc pe cei de la AQUA Carpatica, ci si din faptul ca aceasta este o proba pt. Super Blog 2013.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*