De as fi o masina

Azi scriu pentru Super Blog si o spun din start. Am primit proba de la Toyota sa spunem ce masina 4×4 am fi. Pai la mine ar fi simplu: una compacta, manevrabila si cu capacitati offroad bune, daca nu foarte bune.

Uitandu-ma peste gama de 4×4 a celor de la Toyota am descoperit ca RAV 4 este mult mai apropiata ce ce imi place mie ca si masina 4×4 si cu ce m-as identifica eu ca si masina (daca va uitat in editiile anterioare am tot scris despre Land Cruiser, care este intradevar o masina foarte buna, dar cam masiva). Imi place sa ma strecor prin trafic, sunt obisnuit cu asta, doar am masina mica, sunt plin de viata (sau cel putin asa stiu/cred eu), imi place sa ma aventurez in locuri ciudate si imi place sa merg pe munte (nu stiu cati din cunoscutii mei cunosc aceasta pasiune mai ascunsa a mea). Toate aceste caracteristici se potrivesc de minune cu RAV 4.

Va mai spun inca un lucru legat de RAV 4: in urma cu vreo 7-8 ani cand eram la primul meu loc de munca, o clienta si-a achizitionat un RAV si pot spune ca mi-a placut cum arata, cum mergea si in plus tot ce mi-a povestit despre masina imi parea ca fiind o alegere buna pentru mediu urban/timp liber: pozitie inalta la volan, garda inalta la sol (atunci drumurile erau si mai varza ca azi), consum redus, robustete si in plus era perfecta pentru ierni si mers pe munte, fiind 4×4.

Din toate caracteristicile ce le-am citit, rascitit si vazut pentru o astfel de masina pot spune ca RAV 4 este parca punti peste concurenta. Desi poate parea ca fiind o masina mai de jucarie, are tot ce e necesar pentru a face fata cu brio la aproape orice tip de obstacol ce il poti intalni cand iesi de pe sosea sau cand mergi la deal sau munte. E adevarat, nu e ca si masinile de offroad extrem, dar pentru a merge destul de sus pe un munte si/sau pe un deal la un picnic este ideala.

Sincer, foarte sincer intre RAV 4, GLK, X3 si Q3/Q5 (parca se bate cu ambele de la Audi), RAV 4 are alura cea mai cuminte, nu e luxoasa ca si GLK, sportiva ca si X3 sau Q3/5, e numai buna pentru o persoana mai conservatoare cand vine vorba de o masina practica. Poate si de asta imi place asa de mult si ma identific cu ea. Intrebare e: oare din exterior chiar ma potrivesc cu ea?

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*