De pe drum culese

Am fost miercuri si joi in Cluj-Napoca si imprejurimi. Rezultatul? Trebuie sa aloc un weekend pentru Alba-Iulia, Aiud, Turda si Cluj-Napoca. In Alba-Iula au renovat cetatea si sunt curios sa o vad, in Aiud cetatea arata bine si sunt iarasi curios sa o vad, in Turda trebuie sa vizitez salina (yep, inca nu am vizitat-o) si in Cluj-Napoca imi pare interesant sa merg sa petrec o zi plimbandu-ma pur si simplu prin oras.

Intre Deva si Simeria au deschis o portiune din autostrada A3 (17 km), bucata mica, dar care te scuteste de minim 10 minute pierdute la 60 km/h prin Deva si Simeria.

Autostrada Deva

Intre Reghin si Targu Mures se lucreaza la modernizarea soselei deci e plin de semafoare.

Ca de obicei, marea majoritate a drumurilor nu sunt curatate ca lumea de zapada si daca prinzi ceata cum am prins eu mai mult de 30-50 km/h nu ai cum sa mergi, iti risti rau de tot gatul.

Pe valea Muresului intre Arad si Deva stau radarele in clasicele localitati: Zam, Lipova, Toc, etc. iar drumul a “dezvoltat” gaurile de dupa iarna, evident, gropile sunt grupate in asa fel incat daca vrei sa le ocolesti nimeresti in alte gropi 🙁

Si ca sa inchei intr-o nota pozitiva: angajatii din benzinarii sunt tot mai amabili si nu se uita chioras la tine daca stai 2 minute sa te decizi ce suc/apa/energizant vrei sa alegi sau daca te opresti la ei doar pentru o vizita la toaleta.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*