This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

De trei ori Glee

Iata ca am dat de un serial care imi place mult, e vorba de Glee.

Au ajuns la episodul 3, pilotul a iesit cu cateva luni in urma, de la inceput se parea ca va fi un real succes si uite ca nu s-au dezminit.

Ce imi place la acest serial este coloana sonora, de la muzica cantata de catre actori in momentele “cheie” pana la muzica de background din timpul unor discutii sau evenimente “importante”. In plus sunt piese noi, “remixate” piese de la Rihanna, Duffy si multi altii.

Un lucru de stiut, serialul nu a aparut inca in Europa, se difuzeaza doar in State pe Fox, noroc cu site-urile de download si cu iTunes, apropos de iTunes, de acolo am descoperit eu serialul, intamplator am dat click pe o reclama la Glee si mi-am zis, de ce nu? Sa vad despre ce e vorba. Dupa ce am vizionat de vreo 7-8 ori episodul pilot eram extrem de nerabdator sa le vad si pe urmatoarele. Uite asa am ajuns sa ma distrez in fiecare weekend cu un episod din Glee.

Recomand acest serial tuturor care vor sa se destinda si carora le place muzica, e plin de muzica.

Cine nu crede ca merita vazut il intreb: ii surd sau chiar nu asculta de loc muzica? Sincer acest serial merita si doar ascultat pentru ca are o coloana sonora extraordinara.

Gata cu laudele, mai bine vedeti singuri despre ce e vorba.

No Comments

Alex

about 8 years ago

little inside info- joi de la ora 16 sa fii pe centru o sa fii dat pe spate- se va inatampla ceva magnific- lucru din care fac is eu parte- sper sa ne inatalnim si sa vorbim pe centru- de fapt no sa pot vorbi- dar vei vedea. Alex.

Adrian din Arad

about 8 years ago

@Alex: Si unde pe centru? Ca avem ditamai bulevardu' si cu traficu' de zi cu zi ... daca nu stiu locatia din timp pierd tot :P

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*