Distanta

Distanta ma omoara … asa cum si singuratatea o face in ultimele saptamani. A fii departe de persoana pe care o IUBESTI este groaznic, sa iti si lipseasca … este cel mai groaznic.

Ma tot intreb cum voi rezista o perioada de cateva luni in care sa stau departe de persoana pe care o IUBESC mai mult ca orice.

Este foarte greu sa incerci sa dovedesti ceva la distanta si la fel de greu sa incerci sa comunici la distanta, tehnologia de azi ajuta … dar niciodata nu poate inlocui o imbratisare, o voce calda langa tine, o respiratie la tine pe piept sau pe umar, un sarut sau o atingere. Contactul fizic este important pentru noi ca si fiinte, desi multi in ziua de azi se izoleaza in spate la un monitor si o tastatura, acest lucru nu este o solutie. Omul esre o fiinta sociala, care de multe ori are nevoie de sprijin si de intelegere, de rabdare si de alinare.

Mereu astept o vorba buna care sa ma faca sa redevin optimist … dar nu primesc in ultima vreme si asta ma dezamageste. E posibil totul sa fie datorita stresului, oboselii si a grijilor. Tot ce pot ii sa astept si sa sper.

Problema cea mai mare ii cand devi un simplu sprijin, o ustensila si nu primesti nimic inapoi, cand dai totul si cand mereu ai dat totul si mereu s-a intamplat sa primesti inapoi putin … si intr-un final sa si ai de suferit … si atunci cand sufletul iti este in bucati sa iti fie cerut din nou sprijinul fara de raspuns si neconditionat … ce faci? Dai totul din nou … in speranta ca primesti inapoi … primesti sau nu? … asta este intrebarea esetiala.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*