Draga Mosule

Imi amintesc cu drag ultima, eram cred ca la varsta de 12 ani si inca vad cum mama mea a pus scrisoarea mea si a surorii mele sus, intre canile noastre de cacao/lapte, pe un corp suspendat in bucatarie. Am pus suflet in acea scrisoare, am pus si dorinta mea cea mai arzatoare de atunci: o masina cu telecomanda, fara fir.

Am zis ca poate anul asta ar fi ideal sa scriu o scrisoare pentru Mos mai publica, sa vada ca inca cred, ca inca astept acele cadouri care ma vor bucura cand le voi gasi sub brad.

Craciunul-in-cele-mai-frumoase-povestiri

Ideea mi-a venit rasfoind volumul: “Craciunul in cele mai frumoase povestiri”, o carte cu povestiri perfecte pentru o seara race, cu o ciocolata calda, langa un foc in semineu si companie selecta. Am gasit acolo povestea “Scrisoare de la Moş Crăciun” scrisa de Mark Twain si m-a impresionat, asa ca am decis sa va impartasesc si voua mica mea scrisoare dedicata Mosului.

Draga Mosule,

anul acesta am fost un baiat destul de cuminte. Da, am mai gresit si eu, dar am incercat sa repar mereu, am incercat sa fac totul sa fie bine, cu toate ca nu intotdeauna mi-a reusit. Stiu ca mereu te ocupi sa am cadouri sub brad, si nu doar pentru mine, de aceea eu te rog, sa-mi aduci multa iubire.

Evident ca nu-mi doresc doar iubire, imi doresc si acea masinuta cu telecomanda fara fir, acea masinuta pe care nu am primit-o inca si la care visez an de an. Te rooog, chiar mi-o doresc. Uite, anul asta chiar am fost mai bun ca anul trecut. Oare mi-o aduci acum?

Multumesc mult Mosule,
Adrian.

Stiu, pare imatur, dar asta sunt eu, asa voi fi mereu si copilul din mine nu va muri niciodata, mereu va fi la suprafata si se va vedea, cu toate ca de multe ori oamenii nu ma percep ca fiind o persoana serioasa, dar sunt, alaturi ce acel copil care se va bucura de orice mic cadou primit de la Mos Craciun.

Sincer, daca nu era aceasta proba pentru Super Blog 2013, nu cred ca as mai fi scris o scrisoare pentru Mosul, dar in secret tot mi-as fi dorit acea masinuta (rosie) cu telecomanda, fara fir.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*