Esti ambitios?

Joi am descoperit cum sa devin mai ambitios, cum sa pot ajung sa-mi indeplinesc visele si cum sa fac pentru a creste, a ma dezvolta si a deveni o persoana mai buna, cum sa imi imping limitele mai departe si cum sa fac sa nu ma mai tem de esec. Toate astea le-am aflat in doua ore si jumatate cat a tinut Chatbox – Editia 8 – Ambitii.

Am avut parte de trei invitati deosebiti: Adela Cristea, Catalin Indreica si Silviu Cozma. Fiecare dintre ei mi-a dat cel putin o lectie cand vine vorba de modul in care trebuie sa-mi urmez visele.

Adela a vorbit despre excelenta, ne-a explica cum reuseste sa faca asa de multe si cu toate astea sa creasca doi copii minunati, cum a fost pentru ea in liceu, facultate, implicarea ei in AISEC si alte activitati extrascolare.

Cata ne-a introdus in lumea talentului, ne-a aratat ce inseamna sa iti descoperi talentul, sa renunti la lucrurile ce nu te fac fericit si sa iti iei in mana destinul pentru a ajunge sa iti folosesti talentul pentru a face bani, sa te simti implinit si sa realizezi ceva cu ce sa fi mandru.

Silviu a veniti si ne-a vorbit despre antreprenoriat si modul in care poti creste, cum poti ajunge sa te dezvolti intr-o companie, cum poti sa-ti creezi propria companie si cum lucrand pentru tine, ajungi sa ai timp suficient si pentru pasiunile tale, pasiuni care nu sunt necesar legate de munca pe care o faci.

Ada, prezentatoarea noastra si totodata moderator, a intretinut atmosfera cu fiecare din inviati si le-a adresat intrebari diverse, unele incomode iar altele pline de insemnatate, in incercarea de a afla lucruri care pana acum nu le stiam despre speakeri. Astfel am descoperit unele lucruri cu adevarat deosebite despre fiecare speaker in parte.

Norbert a prezentat viitoarele editii Chatbox, precum si proiectele ce se dezvolta sub egida Chatbox, ca de exemplu Chatbox Free Hugs, eveniment ce va avea loc pe 8 martie in fata Bisericii Catolice din centru.

Nu vreau sa va mai tin in suspans, am sa va las simplu, in compania fotografiilor de la eveniment si a filmuletului Harlem Shake – Chatbox Edition 😀

2 Comments

Gabi

about 4 years ago

Adriane, pozele din artoclu-ti se numesc IMG. Asa ceva? Mai bloggere, mai :(

Adrian din Arad

about 4 years ago

Pai nah, are rost sa spun: spectatori multi, asta e cu Adela, asta cu Cata, asta cu Silviu? Come on, e noapte, mai corectez maine pe zi :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*