Esti fan?

Recunosc ca sunt un fan infocat al Apple, si asta dupa ce ani de zile (mai ales in liceu) pentru mine Apple insemna ceva scump si ce nu e compatibil cu restul PC-urilor.

Totul s-a schimbat in momentul in care, in primul an de munca am participat la o campanie de la Pepsi in care au dat premii iPod shuffle-uri. Din momentul in care am devenit fericitul posesor al unui iPod, am realizat ce inseamna Apple si ca totusi ceea ce eu am crezut ca fiind un produs scump este de fapt un produs bun, care vine complet pregatit pentru a fi utilizat. Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca impreuna cu iPod-ul am primit si 2 autocolante cu sigla Apple. Am purces imediat in a le aplica in locuri vizibile, ulterior pe masina personala.

Incet, incet, pe masura ce pasiunea mea pentru produsele Apple a crescut, am crescut si numarul de autocolante cu mere ce le-am lipit pe masina, prin casa si prin alte locuri. Dar, pentru ca aceste autocolante vin doar cu produse Apple, e cam greu sa ai un numar mare de ele, mai ales sa oferi din ele cunostintelor.

Asa ca am inceput sa ma gandesc la o metoda de a putea oferi la cat mai multi oameni o sigla Apple si astfel sa-si arate si ei pasiunea, sa dovedeasca ca sunt fani Apple. Solutia cea mai simpla a venit sub forma unei stampile. Da, o stampila care sa aiba forma siglei Apple, simplu, fara texte, fara orice alt detaliu, cat mai simplu si cat mai “Apple Style” posibil.

In prima faza am mers pe ideea de a-mi confectiona una dintr-o radiera, dar la cat de bun sunt cu un cutit in mana, am zis ca mai bine nu ma inspir din imaginea de mai jos, ci imi comand una.

Apple Stampila

Asa ca m-am pus pe cautat stampile. Nu mult mi-a luat si am gasit un site care se ocupa nu doar cu stampile, dar care iti ofera posibilitatea de a crea stampila dorita fix cum o imaginezi tu. Problema mare a aparut in momentul in care a trebuit sa aleg intre o stampila clasica sau una sub forma de pix, de fapt un pix-stampila. Am decis ca e mai avantajos sa merg pe o stampila clasica.

Trodat-46025-large

Odata trecut acest hop, cu stampila de la stampileonline.ro in mana, am purces la a marca faptul ca sunt un fan Apple in toate locurile in care o stampila imi permite (si va spun ca nu sunt putine).

sigla_noua

In mod normal nu as spun asta, dar pentru ca exista riscul ca urmele trecerii mele pe la unele persoane pe acasa sa starneasca un val de neplaceri, vreau sa subliniez faptul ca am facut asta pentru concursul Super Blog 2013 si ca promit sa nu ma dezlantui prea tare cu stampila in mana.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*