This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

Fara destinatie nu avem drum

Drumul ne formează, dar destinația ne defineste.

A zbura … un verb care te duce cu gândul in ziua de azi la avioane, la vacanța sau la o întâlnire de afaceri. Dar pana acum aproape un secol te ducea cu gândul la vise, la imaginatie si speranță.

Sunt unele expresii prin care drumul este făcut mai important decât destinația, dar fără o destinație nuam avea un drum, dacă nu am visa, dacă nu ne-am dori sa ajungem undeva atunci sigur nu am face acel drum care ne formează, care ne duce spre destinația ce ne defineste.

Mereu am fost putin sceptic in ceea ce privește expresia ca un drum este mai important decât destinația. Nu sunt de acord. Dacă drumul ne formează, destinația este totuși aceeași si nu cred ca se schimba prea ușor.

Toți știm unde vrem sa ajungem in viața, ce vrem sa realizam, ce suntem in stare sa schimbam pe drum si cât sa ne schimbam, dar destinația rămâne aceeași.

Din păcate mi-au trebuit 29 de ani ca sa zbor prima data, si când am zburat am avut o singura destinație: dorința de a-mi îndeplini un vis, sa plutesc printre nori. Acum sunt gata sa zbor pentru a ajunge la o destinație fizica, sper ca următorul zbor va fi mai lung, sper ca va fi un zbor care mă va forma, dar care nu mă va schimba deoarece planuiesc a avea un zbor de la Arad sau Timișoara la Paris sau Londra. E unul din visele mele sa vad aceste orașe.l si tot ce sper e ca atunci când voi face aceasta călătorie sa o pot face cu o companie ca si Tarom, o companie care crede in destinație si in vise.

Asta cred eu ca este esenta expresiei “Drumul ne formează, dar destinația ne defineste.”, sa nu uitam pe drum unde ne-am propus sa ajungem, sa nu uitam de visul care a pornit calatoria, dar totodata sa savuram drumul si calatoria cu tot cu schimbările care le aduce si cu toate experientele pe care le avem intre punctul de plecare (de multe ori numit acasa) si destinație (uneori o casa temporara). Așadar sa nu uitam de unde am plecat si unde vrem sa ajungem, indiferent de lungimea drumului, chiar de acel drum este viața noastră întreaga si destinația este liniștea, pacea si placerea oferite de împlinirea uni vis in viața sau a tuturor viselor.

Dacă stau bine si mă gândesc … un astfel de drum care mă formează este si aceasta săptămâna in Polonia, o destinație care mă va defini prin schimbările pe care deja le-am văzut, pe care le-am făcut si pe care le voi face in mine.

Astfel închei una din probele care la început m-a speriat, dar acum pot spune ca mi-a făcut plăcere sa o fac in cadrul Super Blog pentru Tarom.

3 Comments

Cristina

about 7 years ago

de ce te-a speriat proba, Adi? a fost chiar misto. sa comentezi o campanie de imagine.... pacat ca TAROM are preturi mari si dc vrei sa zbori de la TM la Paris , varianta cea mai ieftina este de cu o combinatie de low-cost :) si e doar 80 euro dus-intors. Unde pui ca TM- Buc- TM cu TAROM sare de 90 euro. *Sigh*

Adrian din Arad

about 7 years ago

@Cristina: m-a speriat caci nu stiam initial ce sa scriu, ce spunea sloganul, dupa ce am citit cu atentie inca o data sloganul mi-a picat fisa ;) Cat despre preturi si chestii de genu', sincer ... nu cred ca la asta s-a referit proba, chiar cum spui tu, comentariul e la o campanie de imagine si sincer ... nu prea are de a face cu pretul ;)

Cristina

about 7 years ago

@adrian: totul are de-a face cu pretul. poate sa fie "perfecta" campania de imagine...daca nu faci fata concurentei, degeaba investesti in promo.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*