Idei de … sarbatori

Stiti … m-am tot gandit ca ar fi momentul sa-mi schimb cariera … si pentru asta am hotarat sa incerc tot ce imi este oferit … si oferit mi-a fost …

Borealy s-a gandit sa ma faca manager vreme de o saptamana pe site-ul lor … si am inceput … da’ cum? Simplu, acum am sa scriu ce e de schimbat, am sa dau link-ul celor de la tehnic … si asa nu vor putea spune ca eu nu le-am spus si nu le-am dat indicatii 😉

In primul rand, voi vrea sa se scoata de pe coloana din stanga partea cu d-ra care rade la casca … zau … e un cliseu asa de vechi si in plus, nu e atat de frumoasa acea d-ra incat sa te dea pe spate si sa te faca sa vrei sa suni, numerele de telefon sunt puse putin cam aiurea, in sensul in care era mai bine sa fie puse pe un fond uniform si nu pe mana si hainele d-rei. Dupa va mai pleca de acolo acea casuta cu livrarea gratis in 24 ore cu sigla de la Fan Courier … acum zau … de parca facem reclama la Fan Courier … nope … livrare gratuita in 24 ore si pusa o masina sau un colet cu niste aripioare sau chiar si un colet frumos ambalat ce sta in fata unei usi, ceva ce sa transmita livrarea moca in 24 ore, da’ sa nu faca reclama la o firma anume. Tot la categoria rearanjare … as face bara de cautare mai mica si sigla mai mare, as pune-o chiar si centrata, sau o alta metoda prin care partea de sus a paginii sa fie mult mai frumoasa si fara acea bara (parca interminabila) pentru cautare, OK, nu-i bara e camp text (pentru cei de la tehnic ;)).

Apoi as trece tot la partea de cosmetizare, dar de data asta a cosului de cumparaturi. Cosul meu trebuie sa fie VIZIBIL, eventual intr-un chenar acolo in partea dreapta, cu un rosu sau ceva (de fapt as recomanda sa se foloseasca rosul pentru a scoate in evidenta lucrurile ca si cu link-ul de reduceri). Tot la Cosul meu, o iconita care sa reprezinte cosul de cumparaturi, asa sa iasa si mai in evidenta. Apoi, traducerea: “There is 1 item in your cart” mai bine traducem totul, nu lasam unele fraze netraduse, ca asa pare neprofesionala implementarea scriptului sau a solutiei de e-shop aleasa.

La poza cu cadouri femei … nu-i frumos o femeie sa apara ca impacheteaza, poate fi o poza similara cu cea de la cadouri barbati unde o femeie e surprinsa placut de un cadou.

Nah … sa trec la ce nu as schimba, la cele cateva lucruri pozitive, mari si pozitive. Site-ul este foarte aerisit si l-as tine la fel, cat mai mult pe alb si acel gri foarte deschis, mai ales ca vin sarbatorile de iarna si toti ai nevoie de Cadouri de Craciun. Apoi as pastra ideea de layout cu 2 coloane mici si cea principala pe mijloc, da echilibru (sau cel putin mie imi pare asta). As mentine partea cu feedback clienti, dar putin micsorata.

Overall … arata bine, e de corectat ce am zis mai sus … asa ca … echipa tehnica … pe cai 😉

Acum … pentru dragii mei clienti, de ce sa nu facem un cadou original, superior calitativ precum si perfect asortat ocaziei, decat sa ne batem capul cu o multime de magazine vizitate, o gramada de timp pierdut, e mai simplu online, e mai simplu e-shopping-ul si desigur mai comod si mai sigur. Puteti fi siguri ca vom oferi o atentie deosebita tuturor comenzilor, tuturor clientilor si in aceeasi masura tuturor vizitatorilor. De aceea si optimizarea se face mereu, imbunatatirile vor fi permanente iar produsele ce le oferim sunt, pe langa calitatea ridicata, de o varietate mare si de o originalitate care sa inspire de fiecare data.

Nu vreau sa intru in si mai multe povesti, e simplu, calitate, originalitate, varietate si promptitudine, tot ce se gaseste la orice magazin, plus avantajele cumparaturilor online.

BTW (adica … apropos) spuneam ca is pentru o saptamana manager … well … o saptamana imaginara ca mai toate articolele si temele primte la Super Blog, caci si acest post tine de Super Blog.

2 Comments

Eugen Rasoiu

about 7 years ago

Adrian, Bravo! Mi-a placut articolul tau. Foarte ok punctate atat avantajele cat si lucrurile de imbunatatit. Sper la mai mare cu ocazia urmatorului task. Succes, Eugen

Adrian din Arad

about 7 years ago

@Eugen: multumesc, sper sa ajung cat mai sus, anul acesta m-as bucura daca as ajunge intre primii 10 ...

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*