Imagineaza-ti masina visurilor – un concurs pentru pici

Cred ca toata lumea va fi de acord cu mine cand spun ca imaginatia cea mai zburdalnica o au copiii. Cu toate ca sunt multi adulti care exceleaza cand vine vorba de imaginatie, cea mai libera, neingradita de idei preconcepute sau alte cele, imaginatia unui copil este cea ce mereu ne va surprinde.

De aceea ma bucur sa spun ca Toyota a lansat in 15 nov. un concurs pentru pici (da, pentru copii), mai exact Dream Car Art Contest, care este un concurs de desene. Si pentru ca e un concurs pt. pici, cine mai bine sa-i reprezinte ca si ambasador in Arad decat un pici in suflet, subsemnatul.

Da, sunt de acord acum ca zambiti si/sau radeti, cei ce ma cunosc personal stiu ca nu ma voi maturiza de loc, ca inca voi fi in stare sa ma cobor la nivelul unui pici si sa ma joc cu el, pe jos, prin casa sau curte cu masinutele, sa il las sa-mi explice (fascinat fiind) ce modele de masini are, ce stiu sa faca, etc.

Cu toate ca nu excelez la desen, cunosc o multime de copii minunati care indiferent de talentul lor nativ de a picta, desena, schita, merita sa participe la un asemenea concurs, un concurs foarte frumos si bine premiat. Cei de la Toyota s-au gandit ca fiecare copil merita sa aiba sansa de a-si demonstra talentul si de aceea au nevoie de ambasadori, de aceea m-am oferit voluntar si de aceea sunt mandru ca pot sa le povestesc copiilor despre acest concurs.

DreamCarArtContest

Concursul se desfasoara intre 15 nov. 2013 si 15 martie 2014. Pentru a participa la concurs copiii nu trebuie sa depaseasca varsta de 15 ani si in mod evident trebuie sa aiba acordul parintilor, iar desenul trebuie sa infatiseze masina visurilor, asa cum este ea imaginata de copii. Premiile, dupa cum am mai spus sunt faine (ok, nu am formulat chiar asa, da’ merge 😀 ), si constau in tablete, telefoane mobile, seturi de pictura si materiale promotionale Toyota, astea toate in afara de marele premiu: o excursie in Japonia. La editiile anterioare au participat copii din peste 70 de tari si au fost inscrise peste 600.000 de desene.

Asadar, din pozitia de ambasador pentru acest concurs, eu unul voi vrea sa vizitez cateva din liceele unde am mai fost si cu alte proiecte, sa il promovez alaturi de Arad, dragostea mea, proiectul Miscarii Aradene (asta evident daca reusesc sa obtin acordul ambelor parti), si in plus as crea o pagina de Facebook pentru participantii din Arad, pentru ca toti sa fie vazuti de cat mai multi oameni, pentru ca toti copii merita sa fie impulsionati pozitiv. Cred ca astfel as reusi sa fac cunoscuta competitia Dream Car Art Contest in mult mai multe medii si cine stie, poate urmatorul castigator sa fie din Arad, orasul meu.

Asadar, daca doriti sa va inscrieti piciul in acest concurs, va stau la dispozitie cu raspunsuri, informatii si de ce nu, sfaturi. Si nu uitati, daca nu era o proba pentru Super Blog 2013, poate ca nu ati fi stiut de la mine si eu poate nu as fi avut prima mea sarcina de ambasador al unei competitii (Yey !!! sper la mai multe).

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*