Imi doresc

Imi doresc o ea.

Imi doresc o ea ca si prima, ca cea care mi-a rapit inima pentru prima data, dar sa nu fie ca ea caci ea mi-a frant-o pentru prima data.

Imi doresc o ea ca si a doua iubire, cu aceeasi privire patrunzatoare, cu acelasi suras, cu aceeasi atitudine “cool”, dar nu la fel de insistenta cand ma priveste daca am gresit, sa nu aiba acelasi suras care ascunde dureri, iar “cool”-ul sa nu fie exagerat de “cool”.

Imi doresc o ea ca si cea de a treia femeie din viata mea, extrem de determinata, puternica si cu un caracter unic, dar nu atat de determinata incat sa ignore micile placeri, nu atat de puternica incat sa nu-mi planga pe umar sau sa-mi ceara ajutorul, si cu un caracter puternic, prea puternic astfel ca nu intelegea compasiunea si sa-i lipseasca flexibilitatea.

Imi doresc o ea unica, atat de unica ca toate cele de pana acum, asa cum nu a fost niciuna, dar cum au fost toate.

Imi doresc o ea, a mea, doar a mea si promit ca o voi respecta, iubi si alinta asa cum e ea, cu plusuri si minusuri, asa cum am facut pana acum cu fiecare.

Imi doresc o ea alaturi de care sa vad ca sunt plin de defecte, sa vad ca nici ea nu e perfecta si sa vad ca impreuna putem fi noi, doi, plini de defecte, perfecti unul pentru altul si la fel de nebuni pe cat ne crede lumea.

Imi doresc o ea, pe EA.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*