Impozitul forfetar … JECMANEALA STATULUI !!!

Asadar … luati-va adio de la firma mea … daca trece noul cod fiscal in forma actuala … io nu am de unde sa platesc pe trimestru cate 1625 RON !!!

Sunt REVOLTAT !!!

Statul nu mai are bani … si in cine loveste? In ala mic si cinstit … toti care lucrau corect, pe bune, etc. vor inchide firmele pentru ca nu vor avea bani REAL, PE BUNE, REAL, etc. sa plateasca aceasta ABERATIE !!! Daca se aplica si la PFA sigur nu voi mai vinde Apple 🙁

Astfel vor ajunge sa bage in pamant. Toate firmele de IT mici, aia ce faceau pagini de net, programatorii independenti, cei ce veneau la tine acasa sa iti faca calculatorul stricat nu vor mai emite facturi si vor face totul la negru, fara acte … astfel vom avea din nou o economie subterana tot mai MARE.

Pe scurt … cu noul impozit forfetar vor face mai mult rau decat bine !!!

Chiar ma gandesc cum ar fi sa ii dau in judecata pentru creerea de mediu de afaceri potrivnic activitatii mele, creerea de mediu de afaceri care sa nu te lase sa te dezvolti … oare as castiga la cei de la Drepturile Omului? Adica io ca si persoana fizica, vreau sa fac o afacere, nu imi merge (conditiile economice actuale cu atat mai mult) si vine Statu’ Roman si da cu stangu-n-dreptu’ si iti mai baga si bete-n-roate !!!

Daca io imi platesc TVA-ul, impozitul pe profit (chiar de e mic), toate taxele aiurite impuse, etc. … uite Statu’ Roman … vine si te distruge cu niste taxe aiurite !!!

Multumesc … asta ii un sut in cur pentru toti tinerii … astfel vom fi impulsionati sa plecam din tara, sa ne facem afacerile in alte tari, sa ne mutam firmele in alte tari, per total … EMIGRARE scrie la noi pe cartea de identitate Romaneasca !!!

In curand vor baga taxa pe aer … si atunci vom pleca din tara cu totii !!!

HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*