Inca putin si vine noul ChatBox

Mai sunt aproximativ doua saptamani pana la o noua editie ChatBox. Daca la editia anterioara am avut ca speakeri doua femei, acum e randul barbatilor sa vorbeasca despre pasiunile lor, despre felul in care au imbinat pasiunea cu un business, precum si alte informatii, mai mult sau mai putin secrete despre cum sa devii mai bun in ceea ce faci.

Cei doi invitati din aceasta editie sunt Alexandru Julean si Ricardo Alves Caria. Dupa cum spuneam cei doi ne vor vorbi despre pasiunile lor, despre proiectele ce le au in lucru si despre tot ceea ce ii impulsioneaza sa devina mai buni.

ChatBox

Si de aceasta data impreuna cu Norbert am sa va prezint inca un proiect frumos, un proiect care vine in fata lumii si incearca sa prezinte Aradul intr-un mod inedit, intr-un mod care sa arate ca merita sa ne mandrim cu orasul nostru: Mandru ca-s Aradean, un proiect pe care l-am initiat alaturi de Brigitta Saszet si Mihaela Popa, cele doua colege ce ma vor ajuta in efortul ce il vom depune pentru ca sa va aratam cat de minunat este orasul nostru.

Pentru ca fata de sezonul trecut, acum am schimbat nu doar locatia ci si formatul, chiar si ziua, va reamintesc ca pe 26 februarie, ultima miercuri din luna, ora 19, la Cafe Clasic 1890 vom incepe din nou experienta ChatBox.

Va astept, ca si data trecuta, in numar cat mai mare si sunt sigur ca pe langa invitatii deja anuntati si pe langa experienta ce deja o stiti nu o sa va suparati daca o sa apara si cateva surprize 😀

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*