Informare, informare si promovare

Cand vrei sa faci o campanie mereu te informezi si te informezi … dupa care o promovezi.

Ei … real,- Hypermarket are o campanie numita “Programul Cel mai ieftin” … hmm … suna … ieftin, da’ suna totodata si util … Acum, intrebare de baraj e: cum stii care e pretul cel mai mic? Pai din ce am inteles eu … ei se informeaza constant si apoi modifica pretul al produsele de baza, si nu numai, in asa fel incat prin investitia asta … well … rezulta in niste preturi super bune care sunt marcate pe raioane.

Acum … revenind la titlu, ei se informeaza, noi ne informam, dar promovarea ca lispsese, cica programul e valabil din iunie, buba mare ii ca daca nu se promova … adica da eu nu primeam proba asta la Super Blog … zau daca as fi stiut ca cei de la real,- s-au spetit pentru mine si pentru tine, sa ne faca cele mai bune preturi … nah …

In continuare, perceptia poate fi interpretata aiurea de unii sau altii, unii ar spune ca tot ce ii cu pret mic ii ieftin si de calitate slaba, eu … as fi de parere ca de fapt lucrurile nu sunt chiar asa, plus ca daca stai sa te gandesti efortul depus in analiza, in a obtine informatiile, etc. na … e un lucru mare pentru consumatori.

Singura buba … ei … promovarea, asta trebuie facuta, chair v-as ruga sa inceapa promovarea buna, plus ca mai nou eu nu primesc nici o reclama acasa de la real,- cum de? S-a schimbat politica cu chestiilea astea sa nu mai ajunga? Nu pot sa stiu, e posibil sa se piarda pe drum sau sa nu se mai distribuie de loc. Nah, promovarea fiind importanta … hai sa promovam cumva, cum … ei asta e treaba departamentului de marketing.

Per total … eu vad toata campania ca fiind pozitiva, e facuta pentru noi, sa fim siguri ca vom face economii cand cumparam acele produse marcate cu “pretul cel mai mic”.

Am zis ca asta ii pentru proba la Super Blog, nu? Ei … mai spun ca acum o data si in plus mai spun: drace, zau ca de nu mergeam pe la real,- sa ma interesez de campanie … mai sa fie de stiam de ea, asa ca e vital sa fie promovata, zau asa … din iunie … ahhh … economiile mele …

1 Comment

Cristina

about 7 years ago

aia am zis si eu...ca habar nu aveam de ea. dar are destule "bube" oricum. eu am gasit materiale promotionale la ai mei in posta dar nu zicea nimik de programul asta. o fi "pentru clienti fideli"? adik aia care merg in ...magazinul gol? (nah ca am fost rea!)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*