iPad 2 un produs de succes

Iata ca revin … eh … multe lucruri trebuiesc rezolvate si nu mereu ajung sa mai am rabdarea de a scrie (de fapt puterea). but for good things you have to wait 😀

Asadar … iPad 2 este la un pas de Romania, mai precis vineri se va lansa in Ungaria, Austria, Cehia si alte tari din zona … avantaj pentru noi cei ce locuim in vest … astfel vom avea sanse sa il achizitionam mai repede … desi nu stiu daca este o optiune viabila, deoarece sunt zvonuri legate de mici bube (lipiciul care nu s-a uscat cum trebuie si care genereaza pete galbui pe marginea ecranului, accelerometrul care are mici bube, smart cover-ul care aduna mizerie intre dungi).

Oricum, per total iPad 2 este un succes, de ce? camerele foto/video aduc o imbunatatire a functionalitatilor, procesorul dual-core ofera performante peste asteptari, finisajul este mai reusit, este mai subtire, mai usor, etc. Asadar … toate testele il pun in fata competirorilor si in fata iPad-ului din prima generatie … so … stam bine.

Nu ma apuc acum sa critic, nu e constructiv … ma pun sa spun de ce ar fi bine sa asteptam sa vina oficial in Romania: pana ajunge la noi bubele de productie vor fi rezolvate, stocul cu probleme va fi epuizat si in plus … nu vor mai fi cozile de acum de la magazine si timpul de asteptare pentru comenzi va fi clar mai scurt.

Pana la urma configuratia iPad-ului 2 este una peste ceea ce se asteptau multi din concurenti … si nah … la nivelul asteptarilor consumatorilor so … iata de ce din nou avem un produs de succes de la Apple. Detalii tehnice … intr-un update rapid peste cateva ore 😀

Asadar … update cu detalii tehnice … nu prea rapid da’ uite ca a venit 😀

iPad 2 are asadar: procesor A5 (dual core), 512 MB RAM, capacitatile similare cu cele din generatia anterioara, tot Wi-Fi si Wi-Fi plus 3G, este mai subtire cu 1/3, ecranul este mai subtire, are 2 camere foto/video (una VGA frontala si una de aprox. 1 MB pe spate), filmeaza HD.

Dezavantaje: ecranul este lipit de carcasa (adica daca e ceva de inlocuit … well … vor avea de munca cei din service) … si altele … well … inca nu am gasit.

1 Comment

Paul S

about 6 years ago

Aplicatia Facetime este o minune pe Ipad2 - trebuie sa recunosc ca am butonat la greu si mi-a placut foarte mult. Se misca suficient de rapid pentru aplicatiile de acum si este usor de folosit. Totusi raman la parerea ca este un pic prea scump pentru ce ofera.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*