iTablet sau fals?

Iata doua filmulete care au starnit agitatie, sunt reale sau sunt false? Multi spun ca sunt false, Apple de obicei nu face un produs care sa fie aproape identic cu unul existent dar diferentiat doar prin dimensiuni (ba da, exemlul iPod, iPod nano, iPod shuffle, etc.); alt motiv: de c sa faca un iTablet care sa ruleze iPhone OS si care sa nu permita rularea de aplicatii in background si care sa nu foloseasca “puterea de calcul” mai mare din noul produs.

picture1muf

Sincer … eu tind sa cred ca sunt adevarate. Eu va un iTablet care va avea slot pentru card SIM, porturi USB (1,2 bucati), WiFi, etc. Putere de calcul pe baza de procesoare ARM (mai multe procesoare impreuna) sau Atom de la Intel (caci Intel este acum platforma utilizata pe Mac-uri).

picture2too

Gata cu presupunerile, asteptam evenimentul si atunci aflam, pana atunci: ACTION !!! Urmariti filmuletele.

No Comments

Alex

about 8 years ago

God, sper sa fie adevarata chestia cu itablet-ul e mult prea tare. dar poate ca e fake videul primul- mi se pare mult prea incet si cand apasa pe ecran se vede ca un lcd nomral ep care apesi si raman urme. Un tablet nar trebuii sa fie ca si ecranul de la iphone? :-??? nush just sayin

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*