iTunes va avea suport Blu-Ray si retele de socializare

Stiti bine ca in 9 septembrie 2009 va fi un eveniment Apple, bon … acum sa va spun si ce ii cu iTunes. iTunes va suporta Blu-Ray, ceea ce inseamna ca vor filme de calitate ridicata, mai multe informatii pe discurile Blu-Ray, etc.

itunes9-3

In plus vom avea parte de integrare in iTunes a principalelor retele de socializare, adica vom putea sa postam pe Facebook, Flickr, etc. status update-uri cu ce muzica asculti, sa iti faci un playlist pentru prieteni, sa asculti muzica de pe LastFM sau sa o pui pe LastFM, etc.

Ca si bonus … sunt surse care spun ca vom putea sa si organizam App-urile pentru iPhone/iPod touch ca si pe ecranul telefonului, ordinea pastrandu-se si dupa sincronizare atat pe iPhone/iPod touch cat si in iTunes … asta da chestie utila, asa poti sa iti faci putina ordine in cele ‘n-spe aplicatii ce le ai pe iPhone/iPod touch-ul tau.

No Comments

Soul

about 8 years ago

Se scrie Blu Ray bai analfabetule, nu Blue Ray. Dar ce dracu` sa te astepti de la un mactard.

Adrian din Arad

about 8 years ago

@Soul ... daca tu consideri ... poate sunt analfabet ... da' sa sti ca albastru este culoarea laserului (precizez ca nu e in spectrul vizibil fiind in spectrul ultra) si de acolo am scris Blue ... Blu se scrie si am gresit ... caci deh ... sunt om ... da' cred ca nu ai ce sa faci altceva decat sa bagi de vina ... caci asta ii cea mai usoara meserie ... bagatoru' de vina/seama ... si la asta se pricepe cel mai bine Romanu' ... cat despre analfabetism ... fac pariu ca nu descoperi gresala ce ai facut-o tu in propozitia in care m-ai facut analfabet ... (merci de atentionare, desi putea fi facuta mai elegant si asa ar fi fost mai apreciata, am sa corectez)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*