La asa un post … imi vine sa turb – lipsa de respect

La postul de aici (si ii fac trafic chiar de el nu vrea, sau poate asta o urmarit individu’?) nu puteam sa dau doar o replica, asa ca am scris ce se regaseste mai jos. Am pus la mine sa fiu sigur ca nu voi fi “moderat” din topor.

Imi pare rau sa citesc asemenea “articole”. Esti de prost gust, nesimtit si imi pari a fi un individ fara inima, suflet. Daca Adrian Boioglu vrea sa scrie pe blog-ul PERSONAL ca a murit bunica lui, sa scrie. Da’ asta nu-ti da dreptu’ sa paganesti durerea unui om. De asta te-am categorisit asa de dur mai sus.

Sa nu iti para lipsa de respect, imi cer scuze pentru cuvintele “dure” da’ sa sti totusi ca asa ceva nu se face, lipsa de respect pentru o persoana trecuta in nefiinta este un act de josnicie ce nu isi are locul pe blogosfera. Din cat ai postat (adica de 2 luni) imi pare ca inca nu ti-ai format maniere de blogger si nici buna crestere, 7 ani de acasa, etc. nu ai.

Tare ma tem ca acest post este o dorinta mare a ta de a iesi in evidenta si a-ti promova blog-ul care inca nu are mai mult de 10 vizitatori, gresesc?

Din nou, pentru ca mama m-a invatat sa fiu cuviincios (cei 7 ani de acasa m-au ajutat in viata), imi cer scuze daca te-am jignit cumva si am sa te rog ca pe viitor sa respecti putin oamenii din jurul tau, precum si suferinta lor, iar daca asa nu merge, sa ai putin respect fata de cei trecuti in nefiinta si daca esti cumva un crestin sa te gandesti cat de mult ai pacatuit.

PS: din partea mea … numai de bine si succes in blogosfera …

Iata ce se ajunge sa avem in blogosfera … oameni fara respect, buna crestere si cu un tupeu enorm.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*