Lecturi Urbane editia 4

A fost, a trecut si va mai veni 😀

Pot spune ca a fost o incantare sa avem o vreme minunata la Lecturile Urbane editia 4 … o vreme care a prins extraordinar si datorita carea am reusit sa dam o multime de carti, sa ne bucuram de lectura in spatiul parcului Eminescu si sa bucuram si o multime de aradeni ce au iesit la plimbare pe faleza.

Din nou multi nu au stiut ce inseamna Lecturi Urbane, dar ne-am asigurat ca pe viitor sa fie prezenti, sa citeasca si sa doneze cat mai multe carti. Am descoperit cu placere ca aradenii nu sunt indiferenti cand vine vorba de culutura, ca le place lectura si culmea … chiar ar citi mai mult decat te-ai astepta. Ce m-a bucurat cel mai mult a fost faptul ca multi, poate chiar foarte multi tineri au luat nu una, ci doua sau chiar trei carti sa le citeasca, asadar mai este speranta pentru viitor 😀

Pana la urma ma bucur ca inca o data am reusit sa pun la cale o editie a Lecturilor Urbane, o editie in care din nou am dat o multime de carti si am pus zambet pe buezle celor ce au plecat cu cate o carte de la noi.

Iata si pareri despre eveniment: Dani, Cristina, Cristina si Silviu.

Echipa de la aceasta editie: Emil Corfineanu, Alexandru Gal, Cristina Puscas si Adrian Rotar (a.k.a. io :D), filmari si poze … de pe la toti :D.

Iata si filmare de la eveniment, urmeaza si poze.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*