Libertate !!!

Am plecat acum trei zile … dupa cele patite as spune ca am plecat acum 1000 de ani … Incep cu inceputul:

Acum trei zile ne-am imbarcat intr-un avion cu destinatia Statele Unite ale Americii, zborul trebuia sa fie unul fara incidente, perfect se putea spune … de fapt asa spuneau la inceput si pilotii, asta pana cand am dat de un front atmosferic destabilizator … care destabilizator? A fost de fapt inceputul aventurii … dupa o ora in care avionul a fost ca si o jucarie in mana furtunii … pentru ca acel front atmosferic a fost de fapt o ditamai furtuna … uff cu incalzirea asta globala …

Dupa acea ora infernala … ne-am trezit pe o insula pustie … de ce spun ne-am trezit … pentru ca am fost 4 oameni care am facut chestia asta … io si culmea … 4 prieteni cu care mergeam … ce noroc cu Work and Travel caci altfel eram singur cu cine stie ce straini.

Prima zi o fo’ naspa … strans ce am gasit bun din avion, ingropat mortii … gasit loc de dormit … naspa …

Ziua doi o fo’ mai bine, am gasit o zona buna pentru o casa … apa in apropiere, un paraias, nu departe de plaja si in plus in zona mai inalta a insulei. Din cate imi dau seama avem tot ce ne trebuie sa supravietuim … un noroc mare a fost si fatpul ca au supravietuit ceva animale din cala de marfa … avem doi purcei … cred si sper ca un purcel si o purcica … un caine … si vreo 3-4 gaini … inca incercam sa le prindem sa vedem daca-s 3 sau 4.

Acum in ziua trei lucrurile arata mult mai bine, am gasist o pestera destul de buna (de fapt o scobitura) care va fi casa noastra, apa fiind in zona am pregatit si un loc pentru gatit, acum ne-am apucat de facut tarcurile pentru porci si sper ca pana diseara sa ajungem sa avem totul gata. Noroc cu uneltele ce le-am gasit prin avion …

Acum ma gandesc ca pe langa toate semnele de SOS pe care le-am lansat sa pregatesc si ceva metode de a ne apara in caz ca se intampla sa avem probleme … norocul mare ii ca nu-i asa de mare insula si am si eu ceva idei de capcane … in caz de invazie putem sa le pregatim … da’ de ce sa punem capcane … daca vine cineva sa ne salveze … pai uite … fac capcane care doar imobilizeaza 😛 asa … poate prindem si ceva pasari sau animale de pe insula … caci se pare ca sunt si ceva animale salbatice.

Ma mai tot gandesc acum cum sa facem sa plecam … din pacate nu avem cum sa stim unde suntem localizati, am putea sa fim la 1000 km de cel mai apropiat loc civilizat … chiar trebuie sa ne apucam sa pregatim rezerve si o pluta daca ii sa plecam de pe insula.

Azi am de gand sa ma apuc de pregatit ratii si toate cele pentru a incerca macar pentru o zi sa plece unu’ dintre noi sa vedem cam ce distanta se poate parcurge … da’ va fi foarte riscant … daca nu se mai intoarce, daca nu mai gaseste insula … trebuie totusi sa incercam ceva … desi avem de toate pe insula tot ne bate gandul de plecare … mai ales ca de trei zile nu am vazut nici macar un avion care sa treaca pe deasupra noastra … deci suntem undeva in pustietatea oceanului … oare ce putem face acum?

… ma simt asa de nesigur … oare supravietuieste mesajul meu? Oare vom scapa vreodata de pe insula? Oare mai ne cauta cineva … 🙁 … oare …

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*