Lume, lume … se dau premii !!!

Iata ca si la noi in universitate a sosit concursul de procesoare, sponsorizat de AMD.

46122A_AMD_Brandmark_Tagline_E_RGB

Si deoarece moto-ul AMD este: “The Future is Fusion” s-a luat decizia ca participantii sa “fuzioneze”. Astfel, echipele de cate 2 participanti de pana acum vor deveni echipe de cate 4. Prin urmare se injumatateste numarul de proiecte iar in cadrul aceleiasi echipe trebuiesc folosite ambele proiecte in mod egal, trebuiesc unite cele doua procesoare, sau mai multe, la fel cum si protocoalele aferente trebuiesc sincronizate si unificate.

Premiile sunt 3 (trei), da TREI procesoare AMD de ultima generatie …

Se vor puncta cu precadere: originalitatea designului Core-urilor, originalitatea protocoalelor precum si capacitatea acestora.

Deoarece totul este virtual, AMD ofera ca si bonus o vizita la una din fabricile sale pentru echipa castigatoare si un stagiu de 2 ani platit.

Toate echipele raman proprietare la proiect, design cu conditia sa nu mearga la concureta.

… adica desfasurarea concursului, prezentarea de modele, avantajele modelelor gandite, noile tehnologii in materie de procesoare, metode de implementare, etc. …

Dupa jurizare s-a ajuns la un rezultat interesant: echipa castigatoare a creat un model care imbunatateste unu; deja proiectat de inginerii de la AMD, astfel echipa va fi cooptata in perioada stagiului in cadrul echipelor de dezvoltare de noi tehnologii.

Rugam castigatorii sa ne spuna cum de doua echipe initial cu idei diferite au reusit sa scoata o asemenea bijuterie.

“Pai totul a fost simplu, a trebuit sa unim doua moduri de gandire, economie si performanta, astfel am reusit sa creem un model virtual pentru un procesor rapid, dar economic, care are ca si avantaj suplimentar socket-uri deja existente.”, declara unul din membri echipei castigatoare.

Cele 3 premii au fost acordate echipelor in cadrul unei gale de premiere condusa de reprezentatul AMD din Romania.

Pe aceasta cale, multumim AMD pentru sprijin.

Ca sa nu fie confuzie, articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de PCNews.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*