Moda care nu te pune pe drumuri

De multe ori se intampla sa ai nevoie de imbracaminte … si atunci cauti prin tot felu’ de magazine … probe … cum imi sta … benzina consumata … timp pierdut … nervi … plati doar in numerar … etc.

Asadar … cumparaturile nu sunt asa de placute … in special pentru mine ca si barbat … inteleg … femeilor le place … uite mie unu’ imi place sa merg la cumparaturi tehnologice, IT, masini … pentru astea s putea fara probleme sa bag mare si sa pierd ore intregi … da’ cand vine vorba de imbracaminte prefer sa fac totu’ la minim.

Nu-mi place sa merg mult, nu-mi place sa vad ‘nspe magazine, sa incerc zeci de versiuni de imbracaminte, sa ma enervez ca nu au marimea mea, etc. Imi place sa fac cumparaturile foarte simplu … si uite … cei de la Tara Fashion au venit cu solutia: cumparaturi online.

M-am tot gandit de ce sa cumpar de la Tara Fashion? Pai de ce nu? Uite … mai devreme spuneam ca nu-mi place sa ma tot deplasez atata … cei de la Tara Fashion imi pun la dispozitie pe site-ul lor destule produse sa nu ma mai agit si in plus imi si livreaza cumparaturile acasa … deci … plin de avantaje … fara dezavantaje 😛

Ce sa mai zic? Nu multe … ce poate sa spuna de fapt un barbat despre moda si imbracaminte? … putine … caci deh … asa suntem noi … gandestete ca io acum scriu postul acesa in pat … in chiloti, cu tricou pe mine … si cu muzica mergand … io nu cred vreo femeie sa scrie asa …

Si ca veni vorba de scris … postul este scris pentru concursul Super Blog 2009, organizat de PCNews.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*