Multe de facut, vazut si trait

Pe parcursul acestui sfarsit de saptamana am avut foarte multe de facut, asa ca am sa fac un scurt rezumat, ca sa nu uit de ele si revin dupa aceea cu un “coverage” extins despre fiecare in parte.

Astfel, vineri seara am vorbit in cadrul Conferintelor Bookland Evolution si am cunoscut liceeni super de treaba si foarte inteligenti. Am ramas surprins de intrebarile lor cu simt civic si dorinta lor de implicare in activitati cu caracter civic, social si voluntar.

IMG_7575

Am continuat seara la concertul sustinut de Ducu Berti pe terasa Nerv, urmat de o tura de povesti cu prietenii.

Sambata a fost finala la BRD Arad Challenger 2014, finala ce a avut ca si protagonisti pe Damir Dzumhur si Pere Riba, invingator fiind Damir Dzumhur.

Dzumhur - 2 - BRD Arad Challenger

Tot sambata am participat si la Holi Festival in Timisoara, o experienta plina de “prafuri” si muzica buna (organizare mai putin buna).

IMG_7674

Duminica a continuat intr-un ritm de sonerii de biciclete, fosnet de rochite si fustite, la Skirt Bike Arad. Am pedalat alaturi de fete, femei, fetite si barbati (acestia din urma avand chiar si kilturi 😀 ).

IMG_7760

Am mers apoi in vizita la Maestrul Mihai Takacs impreuna cu alti 11 oameni in cadrul unui eveniment Mandru ca-s Aradean. Vizita a fost absolut magnifica, alfand multe din micile secrete ce fac din d-ul Takacs un pictor ce cred ca va ramane pentru mult timp unul din cei mai cunoscuti pictori aradeni si o adevarata mandrie pentru noi, aradenii.

IMG_7796

Aventura de duminica acesta fiind strict legata de Skirt Bike si inca o provocare pentru mine, o provocare despre care am sa va povestesc ulterior.

De incheiere am decis ca e timpul sa mai dau si pe la cinematograf, asa ca am mers la Edge of Tomorrow.

Ei, acum ca am facut un scurt rezumat, sa trec la povestirea acestor evenimente, in detaliu.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*