Ne apropiem de WWDC 2009 incep zvonurile

Uite ca ne apropiem de WWDC 2009 si incep sa apara zvonuri care mai de care … Intrebarea e: sunt doar zvonuri sau sunt reale? Sunt zvonuri sau dorinte ale utilizatorilor manifestate prin zvonuri?

Iata si ultimele:

The future iPhone models will have exactly the same shape and size than the current iPhone 3G, despite fakes and rumors circulating.
Apple should refresh models for the iPod nano and Touch in september. Both should now include a camera, similarly to the iPhone.

Adica: iPhone va fi la fel ca si 3G-ul cu toate ca circula tot felul de zvonuri (modificarile fiind facute la hardware, in interior).
Se vor imbunatati iPod nano si touch in septembrie 2009. Ambele vor avea camera foto similara cu iPhone-ul.

Asadar … povesti frumoase …

Sursa: Hardmac

Alta sursa … spune ca de fapt nano si touch vor primi camerele de 3.2 MP care au fost comandate de Apple.

No Comments

Tiberiu Dubau

about 8 years ago

Povesti frumoase, povesti frumoase, dar doar atat? Sa inteleg ca WWDC-ul va contine doar vesti legate de iPhone / iPod si Snow Leopard? Sa nu ma astept si la vesti noi legate de iMac? Astuia nu ii mai face nimeni un upgrade? Sau a ajuns cel din ianuarie? Nu de alta, dar vreau sa imi iau unul de 24" si nu stiu daca sa mai astept sau nu... Vre-un sfat?

Adrian din Arad

about 8 years ago

S-a facut un mic upgrade in iarna la iMac a crescut puterea si s-a renuntat la un model de 20" au ramas: 20", 24", 24" si 24" cu proc. diferite ... daca se face ceva va fi o eventuala trecele la un 24" cu quad core ... Eu spun sa astepti ... vezi ce apare la WWDC si apoi ... vezi ce vrei sa iti iei :P

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*