Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (7)

Nu ii vom mai spune "Rromanica"

De ce? Pai rromii vor sa se denumeasca de acum incolo indiromi si astfel sa nu mai “manjeasca” imaginea Romaniei prin asocierea rromilor cu Romania si infractionalitatea lor cu tarisoara noastra.

“Vrem sa ne debarasam de aceasta denumire, rrom, pentru a nu mai fi acuzati de autoritatile din Romania ca facem uz de numele tarii. Nu vrem sa mai fim noi oaia neagra, sa ni se spuna ca doar rromii fac nenorociri prin afara tarii”, a declarat corespondentului NewsIn, Dorin Cioaba, fiul regelui rromilor Florin Cioaba.

Acesta a adaugat ca a fost deja infiintata “Asociatia Indirom”, urmand ca aceasta propunere sa fie discutata in cadrul unei conferinte de la Strasbourg de saptamana viitoare.

“Speram ca la noua asociatie sa adere toate organizatiile, iar ulterior demunirea de indirom sa fie recunoscuta in actele oficiale. Am ales aceasta denumire pentru ca noi ne tragem din India si nu vrem sa mai fie facuta vreo legatura cu Romania sau orasul Roma”, a precizat Dorin Cioaba


Sper sa fie privita cu ochi buni aceasta initiativa si sa nu fie criticati aiurea. Oricum, ca vrem ca nu vrem noi romanii suntem totusi putin (daca nu prea mult) rasisti datorita vechiului regim si pe deasupra datorita vorbeleo parintilor nostri: “Daca nu esti cuminte de dau la tigani (rromi in vorbirea populara romana, fara nici o aluzie rasista din partea mea) !!!”

Sursa citatului: 9am.ro

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*