O altfel de banca

Iata o initiativa de laudat … o altfel de banca … o banca mai buna … care ajuta oamenii in loc sa-i bage in groapa, cum o fac cele comerciale.

Este vorba de Banca de alimente … un demers al Crucii Rosii din Romania si la care cei de la real,- hypermarket. Bine … acum cum ca stim despre ce banca ii vorba va propun sa contribuim si noi la proiect.

Despre ce ii vorba totusi?

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente neperisabile in depozitele Crucii Rosii prin donatii/sponsorizari, stocarea si distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile din Bucuresti si din tara. Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane reprezinta, pe fondul impactului crizei economice mondiale si al cresterii preturilor la produsele alimentare, o solutie imediata de ajutorare a persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici. Acest proiect este o initiativa a Crucii Rosii Romane, preluata dupa modelul unor proiecte similare derulate cu succes, in tari din Uniunea Europeana, precum si in SUA si Canada.

Asadar … ii vorba de ajutor care se duce direct la oameni. Sunt voluntari care merg la oamenii care sunt in situatia de a nu avea ce sa manance si astfel ceea ce noi donam ajunge clar la oamenii care au nevoie mai mare de mancare.

Nu vreau sa ma implic prea mult pe acest subiect mai ales ca sunt in acest moment sunt implicat in Grup Arad si avem acum cateva proiecte in derulare, care sunt extrem de importante pentru mine … si de aceea sunt sigur ca si Banca de alimente este un proiect important pentru unii oameni. De aceea daca puteti, implicati-va. Daca nu m-as fi implicat in Grup Arad atunci precis ca as fi incercat sa ma implic in Banca de alimente.

Vreau sa spun tuturor Aradenilor ca inca suntem deschisi in a primi jucarii pe care sa le ducem la centrul maternal din Arad si pe care sa le oferim copiilor de acolo. Asadar … cine are ceva jucarii de donat … il rog sa ma anunte cu un e-mail … gasiti adresa de e-mail pe pagina despre mine.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*