O poveste de ar fi

Se face ca in vremuri nu demult trecute, o regina isi cauta un rege. Iar cand spun regina nu ma refer la o regina ca cele din sah, asa cum sunt cele din Alice in tara minunilor, ma refer la o regina rebela si noconformista, una careia sa-i spunem ca ii dam numele de Katy Perry.

Katy Perry - Killer Queen

Avea ea un sfetnic bun, un sfetnic care stia prea bine ca ea era o “Killer Queen”, dar “killer” de frumoasa, de stilata si de eleganta. Iar sfetnicul acesta a pornit prin regatele invecinate sa adune cei mai buni si cei mai potriviti pretendenti.

Cum era el pe drumuri a realizat ca pretendentii cu cele mai mari sanse trebuie sa reziste o zi intreaga inchisi intr-un iatac plin cu inghetata de Fructe de padure, inghetata pe care trebuie sa nu o lase sa se topeasca. Cati pretendeti pot avea un prieten ca si Gerila din poveste? Nu multi, asa ca zis si facut, o prima proba a fost pregatita.

Tot prin pelegrinarile sale a gasit cea de a doua proba pentru a aduce mai aproape de magicul numar “unu”, numarul celor ce doreau sa fie cu frumoasa regina. A vazut o floare de Celosia si cum i-a parut foarte asemanatoare cu o flacara a decis ca aceasta proba sa fie exact opusul focului, sa se joace cu apa. Astfel, pretendentii trebuie sa se descurce cu un parau involburat, sa il stavileasca, sa ii schimbe cursul, sa faca ce pot ei mai bine, dar pe cand ajunge la palatul reginei, apa sa fie lina si sa susure in cel mai placut mod, dupa care, mai departe, sa creeze o cascada atat de spectaculoasa incat sa ii se duca vestea peste sapte tari si sapte mari.

Intr-un final, proba cea de a treia este o proba a simturilor: sa scoata cea mai fina, cea mai buna si cea mai perfecta esenta de praline din ingredientele adunate de prin cele noua taramuri. De la taramul soarelui, la cel al noptii, de la cel al lunii, la cel al sortii, de la cel al stelelor, la cel al apelor, de la cel al gheturilor, la cel al muntilor si chiar si de la cel al pamantenilor.

O data trecute toate aceste probe, trebuie sa ramana doar unul, un singur pretendent, demn si suficient de puternic pentru a deveni “Killer King”. Dar toate astea nu vor mai conta atunci cand va simti urma de parfum ce ramane, pluteste si te inconjoara atunci cand se apropie de ea, de “Killer Queen

Cum in mod normal, un pretendet nu are cum sa-l produca pe Gerila a lui Harap Alb, poate in cel mai bun caz sa mute inghetata intr-un frigider si sa o scoata de cu dimineata de acolo, nu are cum sa stavileasca paraul involburat si apoi sa-l faca sa cada intr-o cascada altfel decat daca este specialist in peisagistica, iar pe final, un maestru bucatar, caci doar un maestru bucatar poate ssti cum sa imbina cel mai bine ingredientele necesare unor praline divine.

Astfel, un barbat care sa le aiba pe toate, nu poti gasi decat in povesti, sau aici, intr-o proba pentru Super Blog 2013.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*