O seara dulce

Joi seara, in Art Cafe din Arad, am luat parte la un eveniment ce a avut loc pentru a doua oara in Arad: Schimburi dulci cu gust de caritate.

In umra cu doi ani am fost invitat la prima editie, nu stiam ce anume se va intampla, dar am acceptat invitatia si nu am regretat. Anul acesta, cand din nou am fost invitat, refuzul a fost de neconceput. Va spun asta: nu cred ca este potrivit sa refuzi dulciurile pregatite de o multime de femei frumoase, in scop caritabil, chiar nu e de refuzat.

Muffins !!!

Editia de anul acesta a fost putin mai speciala, si anume, au fost doua torturi ce s-au vandut la lictatie, unul din ele s-a vandut cu 220 lei, iar suma totala ce s-a adunat in cadrul evenimentului a fost de 2656 lei, bani care vor fi folositi pentru achizitionarea de bunuri pentru Centrul de Consiliere si Asistenta Specializata pentru Copii cu TSA Arad si copiii din cadrul Scolii Generale nr. 3 Arad, bunuri ce se vor folosi in desfasurarea activitatilor educationale si de integrare sociala a acestor copii.

Ma bucur ca am luat parte la acest eveniment si va recomand pe viitor sa nu ratati astfel de evenimente. OK, trebuie sa recunosc ca nu am scris despre el din timp, dar since sa fiu, mi-a iesit din cap ideea de a scrie inainte 🙁 si da, cred ca unii din voi se vor supara, dar lectia e invatata si o sa scriu si inainte de eveniment.

Acum va las in compania catorva poze de la eveniment.

PS: Pentru cei ce ma stiu, gurmandul din mine a fost ceva de genul: Muffins !!! 😀

Fotografiile de pe Facebook, multumesc fotografilor mai talentati ca si mine.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*