Open Festival

Daca nu am ajuns anu’ asta la Liberty Parade (din varii motive), am zis ca fug pana la Open Festival.

Zis si facut, ieri la ora 00 si ceva eram la intrare si plateam “darile” aferente unei zile, 30 RON … hmm … ma gandeam ca ii destul de piperat … da’ interensat totusi caci sunt doua scene … Opa … nu e chiar asa … in afara de cateva poze, printre care si urmatoarea, nu prea a fost spectaculos.
Angel of Fire
In afara de tipici indivizi “high” ce te calcau in picioare si dupa se luau de tine cu faze gen: “bro’ hai sa mergem sa iti arat ceva, sau sa iti dau ceva”, atmosfera era destul de OK.

Pe plaja muzica … un drum-n-base ciudat … cu accente de populara si restu’ … iar sus … un House deep, progerssive, spre trance, cu accente de drum-n-base, destul de bun, nu de alta da’ mie imi place si trance-ul 😛

Faze mai ciudate: la iesire: “nu mai poti intra decat dupa ora 04.00”, da’ atunci de ce am primit bratari? Lumea deja “high” si bauta rau de tot pe la ora 00-01.

Faze faine: o multime de oameni din TM, BH, CS, etc. de fapt din zona de vest, o multime veniti cu cortul si care au avut zona de campare fainut aranjata, muzica … acceptabila spre buna … si ce mai … a … KF-ul si-a pus cort cu perne pufoase pt. a te odihini si sa iti revii daca te-a lovit oboseala.

Pe azi programul spune sa merg pana in TM la House Parade … sau cum se numeste evenimentu’

1 Comment

Cristina

about 7 years ago

Bun, deci nu am pierdut nimik :) A fost fain si pe Strand, chit ca nu a fost ft multa lume

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*