Pe aripile sunetului

Imi aduc aminte cand in urma cu aproximativ 7 ani lucram la o reprezentanta auto si am fost plecat intr-o delegatie, oa delegatie care m-a purtat pana in Petrosani, unde am stat cateva zile prezentand masinile.

Eram in primele saptamani si unii colegi nu prea au avut tragere de inima sa ma lase sa conduc masinile … am inceput cu una de o valoare mai mica, iar cand s-au lamurit ca nu au ce sa se agite, ca de fapt ma descurc foarte bine indiferent de masina, mi-au dat pe mana si altele mai … luxoase 😀

Dar tema povestii mele este una dintre masini, o masina de clasa medie, cu un sistem de sunet foarte bun. Eram pe drumul de intoarcere si tot “zapam” prin posturile de radio disponibile (nu prea multe), cand am ajuns la Radio Romania Cultural unde era un concert de muzica clasica … Ce pot sa va spun e ca mai departe … am simtit ca plutesc efectiv pe aripile muzicii, masina se tinea exemplar pe drumul plin de serpentine (o ajuta suspensiile bune :D), muzica curgea din boxe, iar eu am gasit un ritm de a conduce pe soseaua pustie care corespundea fix muzicii de la radio.

Ce a fost extrem de placut si anume faptul ca eram singur in masina, puteam sa dirijez, sa valsez pe sosea si fiind o zona fara de localitati, iar viteza a fost una care sa perminta unele “decolari” ale masinii pe damburile de pe sosea :D.

Dar nu vreau sa va obosesc cu povestea mea … vreau sa va propun un exercitiu de imaginatie: cum ar fi fost sa ascult muzica la un laptop? Sa nu fiu in masina ci pe tren/avion sau oriunde altundeva, intr-o deplasare, doar eu, laptopul si muzica … ei … Asus a venit cu doua noi modele N55 si N75 care au pachetul de tehnologii Sonic Master, pachet care mai mult ca sigur ca mi-ar ridica parul pe ceafa si mi-ar aminti de clipele minunate in care am condus pe serpentine in ritmul unei muzici exceptionale.

Chiar acum … in timp ce scriu acest articol mi-am dat seama ca fara muzica nu imi place sa traiesc … so … am pornit muzica 😀 si chiar o savurez, o traiesc … iar un sistem de sonorizare bun pentru un laptop e foarte greu sa gasesti … asadar … wow … cei de la Asus chiar intuiesc bine unele chestii, unele pasiuni si unele senzatii pe care le traim ca si oameni.

Ei … nu stiu cat de dor v-a fost de SuperBlog si de articolele mele pentru concurs … dar uite … reincep 😀 iar acesta este primul din serie … Tineti-mi pumnii ca sa ajung cat mai sus, caci chiar imi doresc enorm de mult o pozitie fruntasa 😀 so … pe cai :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*