Pe drumuri

Dupa cum va povesteam aici, ma pregatesc de un drum de Budapesta pentru Revelion. Asa ca am inceput sa cautam cazare si am gasit ceva, ce credem ca este ideal pentru toata trupa, dar despre asta, mai in detaliu, cu alta ocazie.

Vreau sa va povestesc cum mi-as dori eu a fi si ce voi alege ca destinatie pentru urmatorul meu drum, cat de curand. De ce? Pai asa se face ca m-am ales (am castigat) cu un voucher pentru un weekend in Praga. Eh, ce sa spun, ma incanta orasul asa ca am ales sa vizitez din nou Praga, caci doara aveam de unde sa aleg ca si destinatii.

Pentru cazare am ales un hotel din lantul NH Hotels si sa fiu sincer, imi place ce am ales. E simplu motivul pentru care am ales acest hotel: este foarte aproape de gara, aproape de Orasul Nou, dar la fel de aproape de Orasul Vechi, ceea ce il face ideal ca si “sediu” pe durata vizitei mele. Hotelul arata exceptional, serviciile sunt superbe si pot spune ca sunt sigur ca ma voi simti ca si acasa, nu doar datorita atmosferei, cat datorita angajatilor.

Am avut ocazia sa mai stau la un hotel din acest lant cand am fost in Bucuresti cu munca si in plus am luat parte la un semnar in sala de conferinte a hotelului NH Hotel din Timisoara. Ce mi-a placut la ambele hoteluri a fost atitudinea angajatilor, eram mereu cu zambetul pe buze, de parca aveau rezerve nelimitate de zambete si parca nu aveau nevoie sa faca economie de ele. In momentul in care am avut nevoie de ceva, mi-au sarit in ajutor, m-au si sfatuit (era vorba de a monta un ecran proiector) cum ar fi mai bine, pe scurt: exemplar.

Din cate stiu, hotelul NH Timisoara e construit din structura prefabricata de beton, o solutie care nu prea e utilizata la noi in tara. Pacat, e o solutie ecologica foarte buna, se economiseste energie termina, e mai bine izolat si in plus fiind facut din prefabricate, datorta timpului mai scurt de constructie, poluarea este mult mai mica pe durata constructiei. Ce sa mai spun, tot ce insemna iluminat era ecologic, de la becuri, la senzorii de miscare care erau setati putin cam scurt pt. gustul meu, de fapt pt. pasii mei (deh, merg eu mai incet :D).

O situatie interesanta a fost in momentul in care in Bucuresti am avut o mica buba cu rezervarea facuta: am cerut camera dubla si s-a rezervat (posibil noi sa fim devina caci nu am zis ca vrem cu paturi separate), camera cu pat matrimonial. Ce s-a facut? Simplu, in loc sa spuna la receptie ca nu se poate, ca asa e facuta rezervarea, etc., m-am trezit ca au spus simplu: sigur, se poate schimba si nu va costa nimic, desi aveam impresia ca tarifele sunt putin diferite, dar nu, nu erau asa ca nu m-am simtit prost ca au facut un discount pt. buba ce am avut-o.

Eh, da’ destul cu astea, sa ma intorc la Praga :D. Cum deja am fost de doua ori in acest an am zis ca voi merge mai la inceput de an viitor. Mi-am planificat weekendul asa: vineri pe la pranz sosirea, masa si apoi o fuga pana la Cetate. Sambata voi dedica toata ziua pentru Orasul Vechi, Cartierul Evreiesc si poate fug si pana la Primarie sa mai vad o data ceasul. Duminca, o vizita scurta pe podul Carol, de dimineata, dupa care drumul inapoi. Cum sunt asigurat cu cazarea si masa, imi va fi foarte usor sa ma plimb in stilul meu, incet, oprindu-ma sa fac poze la aproape toate cladirile si sunt sigur ca nu va trebui sa am nici o grija cand vine vorba de somn, voi dormi ca si acasa la NH Prague.

Ma intreb cine s-a prins ca nu am castigat de fapt voucherul de care am spus la inceput. Da, era evident ca e o proba pentru Super Blog 2012, daca nu a fost evident, e acum :D.

2 Comments

Florin Ruşanu

about 5 years ago

era evident cam din feedreader

Adrian din Arad

about 5 years ago

Hai ca am pus si articol peste, asa cum fac mai nou si a trecut o luna deja. Inca putin, pana pe 1 dec. si apoi gata :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*