Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (7)

Pentru cand va fi momentul

Cred ca majoritatea imi cunosc pasiunea pentru carti, IT, pentru gadgeturi, noutati si tot ce tine de ele. Ei, iata ca uneori descoperim si cate o chestie mai interesanta.

De exempul azi am dat peste o carte care am zis ca va fi un cadou minunat pentru cand va fi momentul sa fac o surpriza persoanei dragi, de Sf. Valentin, de Dragobete, sau pur si simplu, cand as simti nevoia sa imi fac cunoscute sentimentele.

Cartea ce am gasit-o este “Jucariile Femeilor” de Helge Jespen si este o carte in care sunt descrise motivele pentru care femilor le plac anumite obiecte: pantofi, genti, ochelari de soare, parfumuri, etc. E o carte care cred ca ar pune un zambet pe fata oricarei femei.

Evident ca un astfel de cadou nu poate sa vina decat insotit de o felicitare, cu o declaratie de amor, eventual una de “proprietate” asupra inimii acelei domnisoare si cine stie, poate chiar cu o cheie. Bineinteles ca nu orice cheie, o cheie catre un foarte imporant loc: inima mea. nu ma pun sa scriu o declaratie acum, nu am pentru cine si cum orice declaratie imi place sa fie personalizata mai bine am sa o pregatesc cand va fi momentul. Evident ca ea va cuprinde tot ce e mai bun legat de persoana careia o voi oferi, alaturi de cateva alte surprize si bineinteles ca va fi plina de complimente.

Nu dau mai multe din “casa” caci atunci cand va veni momentul nu va mai ramane nici o surpriza si chiar este un cadou care mi-ar place sa-l pot oferi cuiva. Daca totusi nu se iveste ca eu sa pot oferi un asemena cadou, sau unul asemanator, in aceeasi tema, va las pe voi sa va inspirati din ideea mea, cu o singura conditie: sa apara o poza de dupa, cu un link la mine, in asa fel incat sa pot si eu sa stiu cand si cine s-a inspirat de aici :D.

E clar ca nu as fi scris de asa o idee asa de devreme, dar cum la Super Blog 2012 am avut o proba care ne-a solicitat asa ceva, am profitat de pasiunile mele pentru carti si IT si am impletit pe cele doua intr-un cadou foarte util si simpatic.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*