Punct si de la inceput

Iata ca unul din sponsorii constanti ai Super Blog-ului au decis sa asculte de doleantele mele … si nu numai.

Azerty a venit cu o noua imagine … COMPLET refacuta … si pot spune ca arata bineee … da’ cu cateva comentarii (yeah … carcotasu’ de mine … si evident ca ii mai usor sa critici … da’ macar critica mea e onsturctiva ;)) … da’ inainte de putinele comentarii … hai sa va spun ce-i nou.

Avem parte de o noua interfata … frumos, combinatie de alb, albastru si putin gri. Din ce am buntonat toate sistemele functioneaza bine … este acolo si o domnisoara (doamna?) care e frumoasa … si care imi pare ca seamana cu Ana de la Azerty (sper sa nu dau cu batu’ in balta ;)) … asa … de la distanta si prin net … imi pare a fi aceeasi persoana … scuzele de rigoare daca nu-i asa … acum nu port ochelarii si atunci inseamna ca tre’ sa-i port mai mereu ;).

Revin la noutatile de la magazinul online Azerty: interfata, motorul din spatele ei (merge mult mai bine tot) si un card VIP … hmmm … interesant hai sa vedem ce da in plus un astfel de card:

– 2 % discount la cumparaturile efectuate pe Azerty.ro;
– Acces gratuit la RVX Manager, o solutie ERP deschisa si flexibila, adaptabila domeniului tau de activitate. O facilitate excelenta pentru micii intreprinzatori si I.M.M-uri.
– Transport gratuit indiferent de valoarea comenzii sau localitate;
– Serviciu pick-up & return pentru orice problema de service;
– Linie speciala dedicata problemelor tehnice

Acum … nu oricine ajunge VIP (ca si in viata reala) … da’ poti sa castigi unu’ (la fel, ca si in viata reala) … da’ in rest … tre’ sa cumperi de … well (acum vine bomba) 19.000 RON, partea buna ii ca se aduna tot ce cumperi, mai ales pe firma 😉

Da’ ce ii iara interesant ii faptu’ ca Azerty si Microsoft colaboreaza … da’ colaboreaza bine de tot … asa cum zice si pe cardul de VIP 😛 ha … mai jos ii si cardu’ …

Bon … acum e randul criticilor … putine da’ sper eu utile: spatiul de pe langa produsele de pe prima pagina e prea mare, da impresia ca nu e umplus bine, mai ales in partea de jos, sub butonul de Cumpara, next, informatiile despre VIP le gasesti doar daca mergi jos de tot, la capatul paginii si acolo ai link-ul pentru informatii … next … pachetul de social media … e cam prea jos si el, e mai bine cand domeniile sunt adunate (ca si la restul de pagini), dar cand sunt extinse ca si la prima pagina … nu le vezi prea usor.

Nah … cam asta am avut de spus … da’ in schimb mai completez … Azerty nu este un simplu magazin online, e ceva mai mult … da’ ce … asta aveti voi de muncit sa descoperiti ;).

Ah … si de nu ma credeti asta e o proba la Super Blog.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*