Recapitulare inainte de 09.09.'09

Stiti bine ca toata lumea este nerabdatoare si vrea sa stie dinainte ce ne rezerva Steve Jobs pentru evenimentul din 09.09.’09. Eu ma gandesc acum sa fac o recapitulare cu ce se presupune ca va aparea.

Astfel, vom avea iPod-uri cu camere foto, lucru intarit si de pozele de mai jos.

ipod-hama-case-ifa-14

Screen shot 2009-09-04 at 12_07_22 PM

Mai astept iTunes 9 cu servicii de social media si online radio incluse, prezenta intregii discografii The Beatles in format digital si de vanzare pe iTunes si noul iPhone OS 3.1 care va aduce cateva imbunatatiri printre care si transfer de fisiere prin bluetooth (oare?), Blu-Ray (se poate sa se prezinte si noua linie de Mac-uri, adica toate cu unitate Blu-Ray in ele) din moment ce iTunes 9 se pare ca stie sa citeasca Blu-Ray.

Sa vedem si alte zvonuri, dar mai greu de crezut pentru moment: iTablet (sunt voci care spun ca exista da’ nu va fi lansat inca, sunt altii care spun ca tocmai acum se poate lansa fiind de doar 6″ fata de 10″ cat se discuta pana acum), Blu-Ray (daca nu va fi prezentat o data cu iTunes 9 va fi prezentat intr-un moment nou, impreuna cu iTablet, dar se pare ca va echipa toata linia de Mac-uri).

Asadar … avem destule motive sa asteptam cu nerabdare data de 09.09.’09.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*