Respectul alesilor nostri

Decat sa se tot faca hoti (nu ca nu ar fi) sau decat sa se tot certe, mai bine sa se puna sa faca ordine in legi, sa scapam de legile aberante, de taxele aiurea si sa pornim o data tara asta pe o cale buna, corecta.

De as fi in locul lu’ Roberta Anastase mi-as da demisia doar pentru a inceta certurile si astfel sa putem sa facem ceva pentru tara.

Din pacate asta este respectul pe care alesii nostri il arata pentru noi, cei ce am fost la vot si pe care ne reprezinta … chiar imi pare rau ca sunt contemporan acestei generatii de politicieni …

1 Comment

Florin Ruşanu

about 7 years ago

problema e de fapt mult mai complexa. undeva s'a produs o ruptura si pedelistii sunt disperati sa ramana la guvernare cat mai pot pentru a'si proteja clientela politica de psd, care a pierdut ceva, probabil vom afla peste multi ani, cand a iesit de la guvernare. legile sunt cum sunt pentru ca asa vor ei sa fie...ar fi simplu de copiat legi de la niste tari performante cum ar fi germania, danemarca, olanda, da' atunci am ramane fara politicieni din prima luna...:))

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*