Salut Arad

Ei iata … un nou proiect in online-ul Aradean 😀 Salut Arad se numeste si a fost o experienta foarte frumoasa, m-am intalnit cu o multime de prieteni din online-ul Aradean si nu numai 😀 Timisoara si Hunedoara si-au trimis si ei reprezentantii.

S-a discutat despre Facebook, Twitter, modalitati de promovare, PR, etc. si bine inteles ca am savurat un ceai (doua la mine :D) de la Ahmad Tea House (recomand entuziastilor si pasionatilor in ale unui ceai bun, PS au un chelner ce stie meserie ca la carte, bravos, sa-l tina acolo caci se stie bine :D).

Bon … ce sa mai spun altceva decat faptul ca sunt rupt si ca va trebui neaparat sa cititi atat la mine cat si la Dani, Silviu si Cristina, plus ca vor mai veni de la Cristina, Alex, Seba si Denisa articole so … ia sa pun ceva poze si apoi somn 😀

LE: acum lucrez sa adun pe cat posibil cam tot ce inseamna nume si link de la participanti (mai putin cei deja mentionati :D) … drace … ii greu ca is muuulti 😀 da’ poate mere :D. So: Maddy, Gabi, Dan (De Ce), Marius, Victor, Denis, Claudiu, Costi, Tomas, Sorin, Bianca, Alex Blogu, Diana, Alex Ion, Cosmin, Mihai, Florin, Robert si Mihnea. Acum … sper ca am prins ca pe toti … de nu nu-i bai ca se arata ei :D.

9 Comments

Dani

about 6 years ago

Multumim pentru prezenta Adi :)

Adrian din Arad

about 6 years ago

Cu multa placere :D mai ales ca am fost multi cunoscuti :D

DubluQ

about 6 years ago

Da, dupa ce s-a terminat au fost multi cunoscuti si pentru mine, la inceput nu prea :))

Gabi

about 6 years ago

Hai ma ca fu fain. App, Adrian, matale esti din Timisoara :P (http://standout.ro/becks/go/andreicrivat.ro#?utm_source=blogs&utm_medium=andreicrivat.ro&utm_campaign=becksperience)

Adrian din Arad

about 6 years ago

@Gabi: nope ... am bagat doar caci aveam de ales Timisoara sau Sibiu ... guess which one is closer? :D

Vali

about 6 years ago

a fost careva de la aradcity sau icetech la meeting?

Adrian din Arad

about 6 years ago

@Vali: Nu stiu, nu s-a prezentat nimeni ca fiind de acolo, se poate sa fie fost da' eu nu stiu.

Adrianno

about 6 years ago

salutare baieti ,,,imi spune-ti unde se poate discuta despre problemele legate de decodarea de iphone-uri...am stat cu vorba cu voi acu multa vreme si ne-am decodat 3gs-urile toti odata :)) a fost o mare agitatie atunci...am ramas tot la 3.1.3 de atunci...si as vera sa il duc la 4.1 macar dar nu as vrea sa trec la bb de ipad...06.15.00 astept sfaturi mersi..

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*