Schimbare la fata

Dupa ce in urma cu ceva vreme am incercat tot felu’ de teme pentru blog, acum cred (sper) ca am gasit versiunea potrivita, este tema existenta cu modificari, tot ce trebuie sa faci acum este sa dai un refresh la pagina (in cazul in care nu ai observati nici o modificare).

Totusi … astept reactii, tre’ sa stiu daca place, daca nu place, ce nu place, etc.

Hai … se poate … 😛

No Comments

Mircea Popescu

about 8 years ago

Nu-mi place, dar deloc, pentru ca 1. Textul cu numele din stanga sus arata rau 2. Numele apare de 2 ori, e redundant 3. Prea mult spatiu izidit in header 4. Si Tags si Tagcloud pare prea mult

dani

about 8 years ago

mult mai bine :) (dar se putea si mai bine, recomand o tema care sa aibe legatura cu marul, stii tu despre ce vorbesc. )

Alex

about 8 years ago

in afar de backgroundul gri imi place. :D hmmm daca ai pune scrisul acela nou in locul vechiului titlu?

Adrian din Arad

about 8 years ago

@Mircea Popescu: am rezolvat punctele 1-2, lucrez la punctul 3, punctul 4 ii acolo deoarece tag cloud-ul are un bug, nu afisaza toate tag-urile ... si atunci a trebuit sa pun si tags; @dani: gri este culoarea din sigla Apple ... iar alb este culoarea folosita pe site-ul Apple, de aceea am combinat cele doua culori, nu puteam sa fac alb cu gri, era prea mult alb, da' ii o idee de incercat; @Alex: ca si la dani, gri ii culoare Apple ... am schimbat si titlul vechi cu noua sigla :P @all: oricum este inca in faza de lucru ... vor mai fi finisaje in curand.

Adrian din Arad

about 8 years ago

@all: si sa nu uit, am sa in cu o sigla mai frumoasa peste cam 2 sapt. sigla in format .psd este la firma de publicitate cu care colaorez si ei au concediu pana in septembrie.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*