Skirt Bike Arad – 8 iunie 2014

Duminica am participat si eu la Skirt Bike, dar nu ca si participant ci ca un fel de reporter. A fost ambitia mea sa pedalez pe langa participante, sa le insotesc si sa pot sa le fotografiez, sa le filmez ca si un reporter.

A fost un eveniment reusit, la care am luat parte cu multa placere.

La ora 14 se anuntase pe pagina de Facebook a evenimentului ca acesta va incepe. Totusi, pana la ora 15 inca s-au adunat participante, s-au impartit numere si s-a facut instructajul pentru a se face o deplasare sigura.

La ora 15:00 coloana s-a pus in miscare si au pornit spre Podgoria. Timp de 5 minute am stat de am filmat coloana, am fotografiat particpantele si astfel mi-am dat seama ca sunt peste 300 de participante. Cred ca a fost cel mai mare numar dintre toate editiile.

IMG_7712

 

Pe langa cele peste 300 de participante, am avut si participanti, imbracati corespunzator evenimentului 😉

IMG_7713

La un moment dat am zis ca ma risc, am pedalat si am filmat in acelasi timp, m-am deplasat printre participante si astfel a rezultat filmarea urmatoare.

La final, dupa un tur de Calea A. Vlaicu, a urmat o poza de grup in fata Garii, ulterior, la finalul traseului, participantele s-au inscris la concursul de miss, concurs ce s-a intins pe cateva ore bune.

IMG_7775

IMG_7779

Acum sa va spun cateva parti mai putin placute: Platoul din fata mall-ului Galeria a fost neincapator si plin de animale, dinozauri de plastic si alte cele. Inteleg ca cei de la mall isi doresc sa aduca cat mai multi vizitatori, doar de aceea organizeaza multe evenimente, dar totusi, nu suprapuneti trei, da 3 evenimente in aceeasi locatie. Adica ai domnisoare, doamne si copii pe care ii pui printre camile, capre, iezi si alte animale care stau la temperaturi ridicate, neprotejate. Ai animalelele de la Animed sau Apam ce erau acolo pentru a fi adoptate si mai ai si dinozauri de plastic. Toate astea adunate pe un platou mic, in fata mall-ului au fost practic o sursa de frustrare pt. participante care nu stiau pe unde sa stea si chiar nu aveau loc pentru a se organiza, daramite pentru a se deplasa.

IMG_7777

IMG_7776

Concursul de miss s-a tinut la etaj, in interiorul mall-ului. Participantele au fost nevoite sa foloseasca scari rulante, lifturi ce se opreau la fiecare etaj si primeau maxim 2 participante cu bicicletele aferente. A fost un haos total ce s-a intins pe aproximativ o ora.

IMG_7782

Multe din participante au renuntat si au lasat bicicletele afara, participand doar ca si spectatoare la concursul de miss. Pentru mine a fost bine ca am fost prevazator si am lasat bicicleta acasa utilizand masina pentru a ma deplasa mai rapid dupa eveniment.

Concluzia la care am ajuns, acum in timp ce imi reaminteam evenimentul, este: participante mai multe, mai bine organizata coloana si deplasarea, mai facila si mai rapida deplasarea. Locatia pentru concursul de miss si punctul de plecare/sosire cam nepotrivite. Dar, per ansamblu daca ar fi sa notez evenimentul as oferi 9 pentru organizatoare, 6 pentru locatie, 8-9 pentru eveniment in sine. Sunt sigur ca anul viitor totul va iesi mult mai bine 😀

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*