Sunt bine si vreau un cook-off

Nu, nu am disparut, nu am renuntat, atat doar ca a fost o perioada foarte agitata si efectiv nu am ajuns sa pot sa leg doua fraze, daramite sa-mi expun ideile ce s-au adunat. De la faptul ca a fost ziua mea, la cei 2200 km facuti intr-o saptamana (de fapt in 4 zile), la lucru si cateva proiecte, am ajuns intr-un final acum sa pot sa imi expun ideile :D.

Una din ideile mele mai crete si mai de demult este aceea de a organiza un cook-off intre bloggeri Aradeni pasionati, practicanti si admiratori in ale bucatariei si evident orice alta persoana din offline :D.

Mai exact acum lucrez in a pune la punct detaliile si pentru asta am nevoie si de ajutorul vostru, mai precis sa imi recomandati bloggeri sau onlineri, ba chiar si offlineri care ar dori sa participe, ca si distractie la un asemenea eveniment, din Arad sau din zona Aradului. Competitia va fi simpla si mai mult de distractie: vom forma echipe de cate 4 participanti/editie iar ei vor gati ce isi doresc sau la ce se pricep mai bine in 4 portii (ca si pentru o familie), iar alti 16 bloggeri ii vor nota in functie de cum le-a placut mancarea. La fiecare editie (pe care vreau sa fie lunara) alegem un “castigator” care daca vrea va merge la un fel de “finala”. Am sa incerc sa obtin fonduri pentru premierea lor si in plus vor avea laudele (sau criticile) din partea “criticilor” care vor fi cei 16 bloggeri ce vor degusta preparatele.

Asadar, cine vrea sa participe sa ia legatura cu mine (aveti detaliile la pagina despre mine) si am sa astept cu nerabdare ideile, criticile si suportul din partea voastra. Sper ca pana pe sf. de mai sa pot organiza prima editie.

Sursa imagine: http://www.vector-clip-art.com/2011/01/cooking-food-011411.html

6 Comments

Florin Ruşanu

about 5 years ago

Vorbeşte cu maniaciu, cred că e cel mai în măsură să te ajute din toate punctele de vedere...

Anca

about 5 years ago

Nu stiam ca ai astfel de pasiuni. Succes mare, poate iese ceva! :)

Adrian din Arad

about 5 years ago

@Florin: asa am sa fac @Anca: eh, de parca nu s-ar vedea pe mine :D Merci, sper sa iasa cat de curand :D

Mihnea Iuga

about 5 years ago

Se apropie sfârșitul lunii mai, ce se mai aude? Apropo, ți-am mai găsit un participant :)

Adrian din Arad

about 5 years ago

@Mihnea: Sper sa iasa in curand, am o deschidere (asa, jumatate de usa :D) la un restaurant, sa vedem mai departe de reusesc sa rezolv cu ei si apoi dau detaliile :D.

Cristina

about 5 years ago

cum stai cu proiectul? ideea e absolut super. un "masterchef" de bloggeri. Asa ma mananca sa va fac niste salate (ca si asa am castigat concursul organizat de dani pe blog)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*