Super Blog 2010 la final

Iata ca inchei si editia numarul 3 a Super Blog … si acum va urma partea … well … de tensiune … pe ce loc termin? Oare o sa vad mai mult de 100 USD? Multe intrebari care isi vor avea raspunsul pe 10 decembrie 2010, pana atunci … hai sa va spun impresiile asa cum au fost cerute in aceasta ultima proba la Super Blog 2010.

Fata de anii trecuti au fost cateva imbunatatiri care m-au bucurat: nu se mai premiaza comentariile (au fost anu’ trecut comentarii care au primit si 300 USD si io care am scris peste 40 articole am luat 100 USD), se depuncteaza daca ai inscris articolu’ dupa termen (anii trecuti au fost oameni care au scris pe ultima sapt.) si faptul ca sunt mai multe premii pentru mai toti cei care persevereaza.

Participarea mea pana la final a fost influentata (ca si la altii) de faptu’ ca nu am de gand sa ma dau batut chiar de am luat puncte aiurea, putine cand am scris mai din suflet. Oricum … nu sunt genu’ care sa se dea batut … mai ales ca imi place sa lupt … si imi plac provocarile :D.

Pana la urma orice regulament poate fi imbunatatit … chiar si in timpul concursului (mai ales daca ii specificat acest lucru) … si eu as incepe cu notarea: nime sa nu aiba la aceeasi proba/etapa nota identica … ca in orice concurs exista 1 castigator … sa fie ala pe fiecare etapa/proba in parte … asa se pot si premia suplimentar si de catre fiecare sponsor in parte scriitorii care merita da’ nu au ajuns sa fie premiati din varii motive. Da’ nu doar nota maxima sa nu se repete … de fapt sa fie o nota din fiecare … da’ cu exceptii: pai sub 90 deja poti sa repeti … da’ totusi asa ai sorta mai usor top 10 :D. Apoi … Sa fie sa spunem si niste bonusuri, adica fiecare sponsor sa premieze la final cate un bloger altu’ decat cei din top 10 care au scris un articol foarte bun si care sa primeasca niste premii in produse sau servicii de la sponsori. Jurizarea sa se faca in maxim 1 sapt. de la publicare. Iar clasamentul sa fie gata in maxim 3 zile de la incheiere (nu la 10 ca si acum).

Asa … destul ca prea dau idei … si in plus e cam tarziu 😀 … cu asta … basta cu Super Blog si ce ii de scris pentru el … asa ca … cu asta inchei si proba 44 (shish … mai multe ca anu’ trecut :D).

5 Comments

Cristina

about 7 years ago

io zic atat: bine ca s-a terminat si ca am rezistat nervos pana la final. sper sa vad $100 in mail :)

DubluQ

about 7 years ago

Nu pot sa cred, s-a terminat .... :)). Spor la primit banii amu

Adrian din Arad

about 7 years ago

@DubluQ: :D ... sper sa primesc mai mult de 100 USD cat se pare ca primesc acum.

DIgisport

about 7 years ago

Eu m-am lecuit de concursul asta. Juriul voteaza dupa criterii numai de ei stiute

Adrian din Arad

about 7 years ago

@Digisport: yeah ... da' noah ... macar incercam ... mai ales ca incerc sa se implementeze o regula de bun simt: daca ai ajuns in top 10 sa nu mai participi anu' urmator si de esti castigator sa nu mai participi EVER.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*